123 találat 2022. szept. 29. és 2023. aug. 31. között

Mackó fesztivál
Mackó fesztivál
Sülysáp, 2022. október 8.
A Pest megyei Sülysápra mindenkit sok szeretettel várnak a Mackó ünnepségre. A gasztronómiai és kulturális programsorozat minden korosztály számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, mindezt egy csodás környezetben.
bővebben
Cáki Gesztenye Napok
Cáki Gesztenye Napok
Cák, 2022. október 8 - 9.
Sültgesztenye-illat, kirakodó vásár, gyermekprogramok és zenés programok mellett kiállítás és kézműves bemutató is helyet kap a többnapos cáki rendezvénysorozaton. A feszt fantasztikus lehetőségeket kínál a család minden tagjának.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Szőlőskislak, 2022. október 8.
Ha ősz, akkor tök! Hogy milyen, az nem számít, a lényeg csupán, hogy élénk sárga és jó nagy legyen! Hisz minél nagyobb, annál hatalmasabb képeket farigcsálhatnak bele a töklámpás szerelmesei. Aki maga elé képzeli a mécsessel megvilágított szebbnél szebb formákat, biztosan
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Fertőszéplak, 2022. október 8.
Ha ősz, akkor tök! Sütve, főzve, párolva, édesen vagy sósan, sőt akár még kifaragva is! Fertőszéplakon már évek óta gyűlik össze a település apraja-nagyja, hogy közösen töltsenek el egy napot az élénk sárga tökök meleg ölelésében.
bővebben
Csoki és játékfesztivál
Csoki és játékfesztivál
Albertirsa, 2022. október 8.
Egy esemény, mely gyönyörűvé teszi az egész család napját, édes pillanatokat okozva az ízlelőbimbóknak és a léleknek egyaránt. Minőségi időtöltés hangszerek, játékok, finomságok, jó emberek között.
bővebben
Nemzetközi Tudományos Filmfesztivál
Nemzetközi Tudományos Filmfesztivál
Szolnok, 2022. október 11 - 16.
Ismét adott a lehetőség, hogy minden filmrajongó részt vegyen a nemzetközi méreteket öltő tudományos film ünnepen, ahol több, mint 50 film kerül a filmvászonra.
bővebben
Bónusz fesztivál
Bónusz fesztivál
Budapest, 2022. október 15.
Októberben az elektronikus zene rajongóinak áll a zászló, hiszen egy különleges rendezvény várható. A jegyek elővételben már most megvásárolhatók, de érdemes is lesz sietni, hiszen minden bizonnyal gyorsan fogynak majd.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Balatonalmádi, 2022. október 15.
Balatonalmádin az idén is megrendezik a tökös ünnepet, mely a helyiek és a környékbeliek számára kiemelkedő rendezvénynek számít. Évről évre egyre többen látogatnak el a tök fesztivál rendezvényre távolabbi helyekről is. Igazi családi programsorozat minden korosztály
bővebben
Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál
Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál
Tata, 2022. október 21 - 23.
Igazi gasztronómiai élménnyel várnak minden kedves érdeklődőt a következő megrendezésre kerülő tatai Öreg-tavi Nagy Halászati ünnepre. A több napos őszi esemény minden évben sok látogatót csalogat Tatára, valamint a tóparti sétányra.
bővebben
Orsolya-napi vásár
Orsolya-napi vásár
Kőszeg, 2022. október 22 - 23.
A Vas megyei Kőszegen ismét minden a különlegesség jegyében fog telni a következő Natúrpark rendezvényén, melyet az Orsolya-napi vásárral tesznek minden évben egyre érdekesebbé.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner