93 találat 2022. szept. 23. és 2023. aug. 31. között

Bokréta fesztivál
Bokréta fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 21 - 24.
A fővárosban ezen az eseménysorozaton virágok helyett zseniális programokat szednek csokorba a rendezők, hogy minél színesebb, gazdagabb élményben részesítsék a látogatókat. A Bokréta utcában már nem először kerül megrendezésre ez a több napos rendezvény, s minden évben nagy
bővebben
Tanuló Város Fesztivál
Tanuló Város Fesztivál
Pécs, 2022. szeptember 22 - 24.
Felfedezni, felfedezővé válni az egyik legjobb dolog a világon. A felfedezés örömét, a megismerés, a kíváncsiság kifejezését vette alapul az a program, mely évről évre segítséget nyújt az eredményesebb tanulás, tanítás sikerének eléréséhez.
bővebben
Nemzetközi Fazekasfesztivál
Nemzetközi Fazekasfesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 23 - 24.
Hajdu-Bihar megyében a Népművészeti Egyesület az idén is megrendezi a fazekasságról, fazekasokról és elkészített műveikről szóló programsorozatát, melyet Debrecenben tartanak meg. A szervezők ismét több pavilonnal készülnek a nagyobb bemutatótér növelése érdekében.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 23 - 24.
Az ősz egyik legkedveltebb debreceni programsorozata újra meghódítja a kézműves termékek iránt érdeklődők szívét. A kézműves termékeket kedvelők jól tudják, hogy miért is ragaszkodnak inkább a minőséget, egyediséget rejlő kézműves termékekhez, a gyári egysíkú
bővebben
Izsáki Sárfehér Napok
Izsáki Sárfehér Napok
Izsák, 2022. szeptember 23 - 24.
A Bács-Kiskun megyei Izsákról már sokan hallottak, legfőképpen a borfogyasztók népes tábora. Az Arany Sárfehér Izsák védett boráról kapta nevét. A több, mint 70 évre visszanyúló múlttal rendelkező rendezvénysorozat több napon át várja vendégeit.
bővebben
Pszinapszis - Pszichológiai Napok
Pszinapszis - Pszichológiai Napok
Budapest, 2022. szeptember 23 - 25.
A pszichológia egy igen mély tudomány, mely rengeteg témakört érint és az évszázadok alatt sokat formálódott. Akik érdeklődnek iránta, biztosan megtapasztalták már, hogy egy-egy előadás ebben a témakörben vagy érthetetlen vagy nagyon unalmas tud lenni. De nem itt, nem ezen a
bővebben
Angyalföldi Sportfesztivál
Angyalföldi Sportfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 23.
Angyalföldre várja a sportolás szerelmeseit a Természetbarát és Testedző egyesület. A többnapos eseményen tizenöt sportág negyven versenyszámában próbálhatják ki magukat a jelentkezők.
bővebben
Kadafalvi Napok
Kadafalvi Napok
Kecskemét, 2022. szeptember 23 - 24.
Újra vásári hangulat, finom illatok és főzőtudományt összemérő versenyek teszik különlegessé és izgalmassá a település külső városrészét, Kadafalvát. A helyiek és környékbeliek hatalmas örömére nem marad el ez a színvonalas rendezvény.
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Pécs, 2022. szeptember 23 - 25.
Egy kellemes hangulatú rendezvényre várják a veterán járművek kedvelőit Pécsre, a Hotel Laterumba. Az esti köszöntő után a látogatókkal ismertetik a találkozó napjainak programjait, majd lehetőséget kapnak egy kis zene és tánc mellett megismerkedni egymással.
bővebben
Körtefesztivál
Körtefesztivál
Délegyháza, 2022. szeptember 24.
A Pest megyei Délegyházán ismételten megrendezik a több, mint 400 éves vadkörtefa tiszteletére a körte ünnepét. A nagyszabású rendezvényre minden évben egyre többen érkeznek megcsodálni a nagy múlttal rendelkező vadkörte fát, s részt venni a kulturális eseményen.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner