140 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Fogathajtó Fesztivál és Városi Utcabál
Fogathajtó Fesztivál és Városi Utcabál
Gyál, 2022. augusztus 26 - 27.
Már több éve rendezik meg ezt a közkedvelt eseményt a városban, amely már több napos rendezvénysorozattá duzzadt. A gyáli ünneplő eseményen különleges programok várhatók, amelyek minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást ígérnek.
bővebben
VIDOR fesztivál
VIDOR fesztivál
Nyíregyháza, 2022. augusztus 26 - szeptember 3.
Ez a rendezvény csak a vidámságról fog szólni, hiszen különleges színházi programokkal, művészeti galériák bemutatkozásával, szabadtéri mulatságokkal várnak minden vendéget.
bővebben
Fényes Napok
Fényes Napok
Mátészalka, 2022. augusztus 26 - 27.
Egy igazán különleges napot ünnepelnek ezzel az eseménnyel a város lakói, hiszen itt gyulladt ki először a közvilágítás New Yorkkal egy időben. A különleges történelmi mátészalkai eseményre sokan kíváncsiak.
bővebben
Gubacs fesztivál
Gubacs fesztivál
Tahitótfalu, 2022. augusztus 26 - 28.
A tahitótfalui eseményre szeretettel várnak minden cserkészt, továbbá családokat, baráti társaságokat, kicsiket és nagyokat egyaránt, itt ugyanis mindenki megtalálja a számára ideális programokat és szórakozási lehetőséget.
bővebben
Olasz Autók Találkozója
Olasz Autók Találkozója
Lakitelek, 2022. augusztus 26 - 28.
A Tőserdő Autóskemping most az olasz autó tulajdonosainak kedvez. Egy barátságos összejövetelt szerveznek, ahol próbálnak az olasz gyártmányú gépkocsik tulajdonosainak néhány kedvezményt biztosítani. Hogy mik lesznek eme kiváltságok, majd a helyszínen kiderül!
bővebben
Lada Találkozó
Lada Találkozó
Soltvadkert, 2022. augusztus 26 - 28.
Ki ne ismerné a „kockalámpás Lada” kifejezést? Az 1990-es évek vezető autómárkája volt kis hazánkban, s a magyarok által legkedveltebb modellje a Niva volt. Napjainkban nem sok Lada szaladgál az utcákon, több modellt a környezetvédelemre való tekintettel ki is vontak a
bővebben
Családi Nap Fesztivál
Családi Nap Fesztivál
Budakeszi, 2022. augusztus 27.
A családokat invitálják a helyszínre a szervezők, hiszen ez a nap a családokról szól. A több éve rendszeresen megjelenő rendezvényen a család minden tagja kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Dűlőre futunk
Dűlőre futunk
Badacsonytomaj, 2022. augusztus 27.
Újra egy különleges balatoni programra invitálunk mindenkit. Akik kedvelik a sportolást azoknak itt a helyük, hiszen a rendezvény a mozgásról szól, természetesen a szabad ég alatt. A gyönyörű természeti környezet mindenkire vár.
bővebben
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Veterán Járművek Találkozója és Gasztronómiai Fesztivál
Tiszaörs, 2022. augusztus 27.
Tiszaörs ad otthont a Veterán Járművek Találkozójának, mely egyben Gasztronómiai Ünnep is. A sokszínű programsorozatra minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak. Élményekkel gazdagodhat mindenki, aki csak kilátogat a nagyszabású szabadtéri eseményre.
bővebben
Tófesztivál
Tófesztivál
Csömör, 2022. augusztus 27.
A Pest megyei Csömörön az ősz beköszöntével megrendezésre kerül a nyárbúcsúztató Tófeszt nevet viselő programsorozat, mely kikapcsolódást nyújtó eseményekben bővelkedik. A sokszínűség és a változatosság jellemzi a rendezvényt az idén is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner