304 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Szent István Napok
Szent István Napok
Fonyód, 2022. augusztus 19 - 21.
A romantika és a szerelem városa, a Balaton melletti település, amely ebben az évben is megrendezi ezt a különleges programsorozatot. Utcabál, különleges show műsorok, DJ-k koncertjei várnak mindenkire.
bővebben
Madzagfalvi Napok
Madzagfalvi Napok
Békés, 2022. augusztus 19 - 21.
A Békés megyei városban, Békésen, a sokadik alkalommal megtartandó eseményt az idén is sokunk örömére megrendezik, méghozzá többszáz programmal. A madzagfalvi napokon nagy durranásra számíthatnak a kiérkező vendégek.
bővebben
Skoda Találkozó
Skoda Találkozó
Ásványráró, 2022. augusztus 19 - 21.
Van a garázsban egy Skoda és véletlen pont ráér napokig a család és a jó barátok? Akkor nem kell tovább gondolkodni a programon, irány Ásványráró, a Skodák összejövetelére. A Győr-Moson-Sopron megyei kis község szeretettel vár minden autóst, aki a cseh gyártású Skoda
bővebben
Strand fesztivál
Strand fesztivál
Igal, 2022. augusztus 19 - 21.
Az Igali Gyógyfürdő megadja a módját az Államalapítás ünnepének, melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. A több napos esemény minden évben szórakoztató programokban bővelkedik. A nyári forróság elengedhetetlen kelléke a víz közelsége, ha át akarjuk vészelni
bővebben
Aszód Fesztivál
Aszód Fesztivál
Aszód, 2022. augusztus 19 - 21.
Idén is ellepik az ismert és elismert előadók a következő megrendezésre kerülő aszódi programsorozatot. Minden év nyarán megrendezésre kerül ez a nagyszabású szórakoztató esemény, mely minden korosztálynak kikapcsolódási lehetőséget nyújt.
bővebben
Zengető
Zengető
Tápiószentmárton, 2022. augusztus 19 - 21.
Idén is lesz Zengető, mely Tápiószentmárton egyik legkedveltebb eseménye. Több napon át várják a kedves érdeklődőket a programsorozatra. Az idei évi rendezvény is igen sokszínű lesz, a tavalyihoz hasonlóan, melyet még ma is emlegetnek a helyiek.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Herend, 2022. augusztus 19 - 21.
A Veszprém megyei Herenden idén is megrendezik a kézműves elnevezésű programsorozatot. Az esemény egész nap várja a kis- és nagycsaládokat a kikapcsolódásra. Igazi kulturális és szórakoztató rendezvény, mely kellemes kikapcsolódást nyújt bárki számára.
bővebben
Berényi Napok
Berényi Napok
Mezőberény, 2022. augusztus 19 - 21.
Hosszú évek hagyományaként rendezik meg ezt a nagyszabású mezőberényi eseményt. A több napos rendezvény programjai között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Zenés műsorszámok, gyermekprogramok és főzőverseny várja az ide látogatókat.
bővebben
Szabadrét fesztivál
Szabadrét fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19 - 20.
Piknikhangulat, lazaság és sok kiváló zene jellemzi az államalapítás ünnepével összekötött több napos fővárosi rendezvénysorozatot. A budapesti esemény minden korosztálynak minőségi és változatos programokat, családi kikapcsolódást kínál.
bővebben
Divat & Design Fesztivál
Divat & Design Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19 - 21.
A trendek szellemében várja az érdeklődőket ez a budapesti programsorozat. A beszélgetések és kézműves alkalmak során a hazai divatvilág képviselői, kézművesek, tervezők beszélgetnek aktualitásokról, érdekességekről.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner