308 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2022. november 4 - 6.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Márton-napi Batyus Vigasság
Márton-napi Batyus Vigasság
Badacsonytomaj, 2022. november 5.
A badacsonytomaji vigasságon az újborok kóstálásával, tökfaragó versennyel és zenével ünneplik Márton-napot a helyiek. A libából készül finomságok mellett helyet kapnak a rendezvény étlapján olyan ételek is, mint a libazsíros kenyér, vagy a sült gesztenye is.
bővebben
Whisky Show
Whisky Show
Budapest, 2022. november 5 - 6.
A fővárosban ismét elkezdődik valami különleges gasztronómiai életérzés, mely a legfelsőbb szintekig is elér. A hagyománynak számító rendezvény az idén is megnyitja kapuit a whisky-t fogyasztók számára. A leghíresebb márkák termékeit is végig kóstolhatja a betérő
bővebben
Országos Természetgyógyász Napok
Országos Természetgyógyász Napok
Kecskemét, 2022. november 5 - 6.
Az esemény célja, hogy minél szélesebb réteg figyelmét felhívják a betegség megelőzés fontosságára, az egészségmegőrzésre, valamint az embereket közelebb hozza a természetgyógyászati módszerekhez és megismertesse őket velük.
bővebben
Szent Márton-napi vásár
Szent Márton-napi vásár
Szombathely, 2022. november 5 - 6.
Évről évre megmozgatja az ország kézműveseit és árusait ez az esemény, amely több napos vásári forgataggal várja a látogatókat, érdeklődőket. A kirakodóvásár mellett népművészek, néptáncosok és más bemutatók színesítik a forgatagot.
bővebben
VERZIÓ Filmfesztivál
VERZIÓ Filmfesztivál
Budapest, 2022. november 8 - 20.
Az emberi méltóságot és a közös társadalmi ügyeket hivatott képviselni ez a budapesti rendezvény, ahová évről évre egyre többen érkeznek. Sikeres és népszerű dokumentumfilmek bemutatására kerül sor a programsorozaton.
bővebben
Brandfestival
Brandfestival
Budapest, 2022. november 10 - 11.
A főváros egyik legszakmaibb rendezvényére hívják az érdeklődőket a szervezők. Budapesten kerül majd megrendezésre a sokoldalú programsorozat, mely számtalan kérdésre keresi a választ, valamint több meghatározó szakmai téma lesz terítéken.
bővebben
Márton napi családi fesztivál
Márton napi családi fesztivál
Hévíz, 2022. november 11 - 13.
Ezen a Márton-naphoz köthető rendezvényen ingyenes programokkal várják az összes korosztályt szeretettel. A hévízi esemény felvonultatja a libafuttatást, kézműves foglalkozásokat, népi játszóteret, szentmisét, valamint sok más szórakoztató, érdekes előadást, foglalkozást,
bővebben
Márton-napi Vigadalom
Márton-napi Vigadalom
Szekszárd, 2022. november 11.
Ez a néphagyomány, a Márton nap, nagyon sok kiváló libából készült ételt, valamint igazi finom minőségi borok kóstolását teszi lehetővé. Ha valaki szeret jókat enni és inni, az jöjjön el erre a nagyszerű programra.
bővebben
Földtudományos Forgatag
Földtudományos Forgatag
Budapest, 2022. november 11 - 13.
Ezen a budapesti rendezvényen összegyűlnek a hazai nemzeti parkok, intézmények, amelyek a klímaváltozással, hazánk ásványkincseivel, valamint geológiai kutatásokkal foglalkoznak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner