308 találat 2022. aug. 6. és 2023. aug. 31. között

Fazekas fesztivál
Fazekas fesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 23 - 24.
Hajdu-Bihar megyében a Népművészeti Egyesület az idén is megrendezi a fazekasságról, fazekasokról és elkészített műveikről szóló programsorozatát, melyet Debrecenben tartanak meg. A szervezők ismét több pavilonnal készülnek a nagyobb bemutatótér növelése érdekében.
bővebben
Kézműves fesztivál
Kézműves fesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 23 - 24.
Az ősz egyik legkedveltebb debreceni programsorozata újra meghódítja a kézműves termékek iránt érdeklődők szívét. A kézműves termékeket kedvelők jól tudják, hogy miért is ragaszkodnak inkább a minőséget, egyediséget rejlő kézműves termékekhez, a gyári egysíkú
bővebben
Izsáki Sárfehér Napok
Izsáki Sárfehér Napok
Izsák, 2022. szeptember 23 - 24.
A Bács-Kiskun megyei Izsákról már sokan hallottak, legfőképpen a borfogyasztók népes tábora. Az Arany Sárfehér Izsák védett boráról kapta nevét. A több, mint 70 évre visszanyúló múlttal rendelkező rendezvénysorozat több napon át várja vendégeit.
bővebben
Pszinapszis
Pszinapszis
Budapest, 2022. szeptember 23 - 25.
A pszichológia egy igen mély tudomány, mely rengeteg témakört érint és az évszázadok alatt sokat formálódott. Akik érdeklődnek iránta, biztosan megtapasztalták már, hogy egy-egy előadás ebben a témakörben vagy érthetetlen vagy nagyon unalmas tud lenni. De nem itt, nem ezen a
bővebben
Angyalföldi Sportfesztivál
Angyalföldi Sportfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 23.
Angyalföldre várja a sportolás szerelmeseit a Természetbarát és Testedző egyesület. A többnapos eseményen tizenöt sportág negyven versenyszámában próbálhatják ki magukat a jelentkezők.
bővebben
Kadafalvi Napok
Kadafalvi Napok
Kecskemét, 2022. szeptember 23 - 24.
Újra vásári hangulat, finom illatok és főzőtudományt összemérő versenyek teszik különlegessé és izgalmassá a település külső városrészét, Kadafalvát. A helyiek és környékbeliek hatalmas örömére nem marad el ez a színvonalas rendezvény.
bővebben
Veteránjármű Találkozó
Veteránjármű Találkozó
Pécs, 2022. szeptember 23 - 25.
Egy kellemes hangulatú rendezvényre várják a veterán járművek kedvelőit Pécsre, a Hotel Laterumba. Az esti köszöntő után a látogatókkal ismertetik a találkozó napjainak programjait, majd lehetőséget kapnak egy kis zene és tánc mellett megismerkedni egymással.
bővebben
Körtefesztivál
Körtefesztivál
Délegyháza, 2022. szeptember 24.
A Pest megyei Délegyházán ismételten megrendezik a több, mint 400 éves vadkörtefa tiszteletére a körte ünnepét. A nagyszabású rendezvényre minden évben egyre többen érkeznek megcsodálni a nagy múlttal rendelkező vadkörte fát, s részt venni a kulturális eseményen.
bővebben
Sárkányhajó Fesztivál
Sárkányhajó Fesztivál
Székesfehérvár, 2022. szeptember 24.
Az idén ismét a székesfehérvári esemény zárja a sárkányhajósok évadát. Minden év őszén megrendezésre kerül a nívós rendezvény, melyen a szezon zárásaként a Csónakázó-tavon indítják hajóikat útnak a csapatok.
bővebben
Őszi Mozgásfesztivál
Őszi Mozgásfesztivál
Szentlőrinc, 2022. szeptember 24.
A Baranya megyében található településen rendezik meg az őszi programsorozatot, mely lehetőséget biztosít minden sportolni vágyó vendégnek, hogy kedvezményes áron vegye igénybe a Power Freetime Center szolgáltatásait.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner