243 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Veterán Motoros és Autós találkozó
Veterán Motoros és Autós találkozó
Kenyeri, 2022. augusztus 27.
A Vas megyei község falunapi rendezvényét egy veterán jármű összejövetellel koronázza meg. Aki rajong a kinézetét tekintve talán idejétmúlt, ám állapotában kiváló járgányokért, itt megtekintheti a legszemrevalóbb darabokat.
bővebben
Tacskó Találkozó
Tacskó Találkozó
Gödöllő, 2022. augusztus 27.
Négy lábú, kistermetű, lógó fülű, feje megnyúlt és elvékonyodó, mancsai szélesek. Imád kotorni, vadászatra kiválóan alkalmas, az önállóság egyik főbb jellemzője. Mi másról is lenne szó, ha nem a tacskókról?
bővebben
Gamer Nap és Geek Fesztivál
Gamer Nap és Geek Fesztivál
Gyömrő, 2022. augusztus 27.
Y-tól az Alfa generációig, minden digitális bennszülöttet vár a gyömrői Hankó István Művészeti Központ. Ez a program fényeket, effekteket, élethű hanghatásokat kínál az érkezőknek.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Nyíregyháza, 2022. augusztus 28.
Megrendezésre kerül a nyíregyházi futóverseny, melynek útvonalát úgy határozták meg a szervezők, hogy a résztvevők a város legszebb spotjai mellett haladjanak el, megcsodálva azokat.
bővebben
Veteránautós és Motoros Találkozó
Veteránautós és Motoros Találkozó
Sződliget, 2022. augusztus 28.
Egy jármű kiállítás a Duna-part ölelésében, hatalmas fák árnyékában, ahová hatalmas szeretettel várnak minden érdeklődőt. A legkülönlegesebb járművekkel találkozhat az idelátogató tömeg, legyen az autó, motor, traktor vagy bármi, ami gurul.
bővebben
Extrém Autós Nap
Extrém Autós Nap
Devecser, 2022. augusztus 28.
Adrenalin túltengés, lélegzetelállító élmények, bámulatos mutatványok várják az autó és rally rajongókat ezen a devecseri rendezvényen. A megrendezésre kerülő esemény természetesen most is jótékony ügyet támogat, így különösen értékes minden résztvevő jelenléte.
bővebben
BuSho Filmfesztivál
BuSho Filmfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 30 - szeptember 4.
Kevesen tudják, hogy a filmfeszt elnevezése a busójárásra utal, mely a fővárosban a rövid filmek kedvelőinek nyújt kellemes programlehetőséget.
bővebben
Placcc fesztivál
Placcc fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 1 - 13.
Erről a budapesti programról kétségtelenül a szokatlan szó jut eszünkbe elsőre, azonban a szó pozitív értelmében. A rendezvény középpontjában a művészet áll, azonban a szervezők, résztvevők, művészek nem félnek eltérni a megszokottól és a művészetet egy másfajta
bővebben
Bányásznapok
Bányásznapok
Komló, 2022. szeptember 1 - 4.
A településen újra felhangzik a bányászinduló, ahol több napos rendezvénysorozatra várják a kikapcsolódni vágyókat. A komlói eseményen látványos táncbemutatók, koncertek, kézműves vásár és kulináris különlegességek fogadják a vendégeket.
bővebben
SzeptEmber Feszt
SzeptEmber Feszt
Budapest, 2022. szeptember 2 - 4.
Az ősz egyik programja a sokak által kedvelt Szeptemberfeszt, mely egy gasztrokulturális fesztivál. Valamennyi korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A Népliget ismét megnyitja kapuit a látogatók előtt. Egész napos programokból válogathat a betérő vendég.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner