297 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Csömör, 2022. október 28.
Az őszi évszak talán legszebb színe a narancssárga. Nem csupán azért, mert a bokrok, fák levelei biokémiai úton megváltoztatják színüket, s sárgára festik a tájat, hanem mert a tök - mely szolgálhat ínycsiklandó falatként és ízléses dekorációként is – élettel és
bővebben
Maratonman
Maratonman
Balatonfüred, 2022. október 29.
Gyönyörű környezet, Balaton-part és talán a legfontosabb, az egészség áll a középpontban ezen a balatonfüredi sportnapon. A maratont kényelmesen, szép környezetben, tökéletes szervezés mellett teljesíthetik a nevezők.
bővebben
Fehértavi darvadozás
Fehértavi darvadozás
Szatymaz, 2022. október 29 - 30.
Ezen a nagyszerű természetvédelmi rendezvénysorozaton igazi természetbúvár programokkal tölthetik el idejüket az esemény látogatói és a természet szerelmesei. Lehetőség nyílik részt venni nagyszerű és érdekes túrákon, vagy éppen természet fotózáson.
bővebben
Terepfutó Fesztivál
Terepfutó Fesztivál
Püspökladány, 2022. október 29.
Ha október, akkor terepfutás, méghozzá a Hajdú-Bihar megyei településen, ahogy az már lenni szokott. Több, mint öt éve, hogy minden ősszel megrendezik a szervezők a püspökladányi terepfutó napot a sportolni vágyóknak. A futás öröme sokak számára nyújt boldogságot.
bővebben
Töklámpás fesztivál
Töklámpás fesztivál
Budapest, 2022. október 29.
A Hősők tere ad otthont újra ennek a rendezvénynek, ugyanis idén is birtokba veszik a töklámpások, melyek egy jótékonysági esemény részesei. A sokoldalú és sokakhoz szóló programsorozat az idén is megrendezésre kerül. Nem kétséges, hogy az ősz egyik legjobban várt tökös
bővebben
Füsti feszt
Füsti feszt
Tiszafüred, 2022. október 29.
Újabb esemény, ahol az ételé a főszerep, szóval aki szereti a hasát, annak mindenképp itt a helye! Nem akármilyen falatok kerülnek ám terítékre, a tiszafüredi feszt nevéből adódóan, a szabad tűzön és grillen elkészíthető legjobb ételek várják, hogy az ínyencek
bővebben
Harmonika fesztivál
Harmonika fesztivál
Pécs, 2022. október 30.
A pécsi harmonika feszt Arnold János és Radics Márk emlékére kerül megrendezésre. Az eseménysorozat minden évben lehetőséget nyújt a harmonika kedvelőinek, a harmonikásoknak az összejövetelre színvonalas keretek között.
bővebben
Tökjó fesztivál
Tökjó fesztivál
Érd, 2022. október 30.
Hátborzongató mulatság várható a Pest megyei településen, ahol igazi tökös programok várják az érdeklődőket. Lesz itt tökmaraton és tökfaragó verseny, remek muzsika, mely fokozza a hangulatot némi forró kakaóval dúsítva a hűs őszi délutánon.
bővebben
Nemzetközi Gitárfesztivál
Nemzetközi Gitárfesztivál
Budapest, 2022. november 4 - 6.
A gitár a húros hangszerek csoportjába, azon belül is a pengetősek közé tartozik. Valamikor a 15. század körülire datálható a megjelenése, bár persze elődei már az ókorban is használatosak voltak az emberek szórakoztatására.
bővebben
Salsafestival és All Stars Festival
Salsafestival és All Stars Festival
Budapest, 2022. november 4 - 6.
A fővárosban rendezik a több, mint öt éve indult programsorozatot. Igazi zenei felüdülésre számíthat minden kedves érdeklődő, aki csak ellátogat a budapesti eseményre. Az őszi programsorozat üde színfolt a szürke hétköznapokban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner