297 találat 2022. aug. 11. és 2023. aug. 31. között

Tudományfesztivál
Tudományfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 15 - 16.
Itt a tudományos ismeretterjesztés minden korosztály számára nyitva áll, hiszen a budapesti esemény fő célja a népszerűsítés. Kutatóintézetek, ismeretterjesztő és innovációval foglalkozó cégek várják az érdeklődőket.
bővebben
Humen fesztivál
Humen fesztivál
Budapest, 2022. szeptember 15 - 18.
Újfent megrendezésre kerül a mára már hagyománnyá vált LMBTQ esemény. A budapesti rendezvény keretein belül filmhét, kiállítás és színházi előadások is megtartásra kerülnek. Az elfogadás jegyében tartott feszten LMBTQ témájú filmeket és előadásokat lehet megtekinteni.
bővebben
Soproni Egyetemi Napok
Soproni Egyetemi Napok
Sopron, 2022. szeptember 15 - 16.
A hűség városa nagy szeretettel várja az egyetemi hallgatókat és a külsős érdeklődőket is. A campuson számos programmal készülnek a látogatók számára. Sportesemények, versenyszámok, erőpróbák alkalmával mutathatják meg a résztvevők milyen fizikummal vágnak bele a
bővebben
Kunszt fesztivál
Kunszt fesztivál
Veszprém, 2022. szeptember 15 - 18.
Egy rendkívüli esemény, mely minőségi időtöltésre invitálja az érdeklődőket. Veszprém városa néhány napig családias és baráti hangulatú rendezvény helyszíneként debütál. A szervezők mindenkit hatalmas szeretettel várnak egy nem mindennapi ünneplésre.
bővebben
Mézfesztivál
Mézfesztivál
Kaposvár, 2022. szeptember 16 - 17.
A Somogy megyei Kaposváron jól ismerik már a méz jótékony hatását, akik viszont nem hallottak még róla, azoknak mindenképpen érdemes utána nézniük. Az egyik legjobb alkalmat nyújtja az idei kaposvári méhészeti konferencia, ahol lehetőség adódik mindent megtudni a méz áldásos
bővebben
Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2022. szeptember 16 - 20.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Rácalmás, 2022. szeptember 16 - 18.
A Közép-Dunántúli régióban található Rácalmás Fejér megyében terül el. Több éve már, hogy a várost a tökök rendezvényeként is számon tartják országos szinten. Kezdetben csak a helyiek szórakoztatására indult el, de az évek alatt kinőtte magát a rendezvény.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Dorog, 2022. szeptember 16.
Minden sportolni vágyót sok szeretettel várnak a Sarpi-Dorog futófesztre, mely minden évben lehetőséget nyújt a futni vágyóknak, hogy meghódítsák a Nagy-Getét. A kedvezményes nevezési díjat online célszerű intézni, ugyanis a helyszínen már csak drágábban van erre lehetőség.
bővebben
Őszi Ászok fesztivál
Őszi Ászok fesztivál
Ráckeve, 2022. szeptember 17 - 18.
Festői környezetben kerül megrendezésre a sokszínű programsorozatot, mely sok érdeklődőt vonz minden évben. A ráckevei rendezvény magában foglalja a kultúrát, gasztronómiát és a szórakoztatást, valamint a sportot is. Itt nem csoda, ha mindenki jó élményeket szerez.
bővebben
Káli Feszt
Káli Feszt
Köveskál, 2022. szeptember 17 - 19.
A rendezvény keretein belül a résztvevők játékos formában ismerkedhetnek meg a településsel, a környékkel és a látnivalókkal. Az esemény számtalan színes programmal várja az érdeklődőket, így biztos, hogy senki sem fog unatkozni!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner