115 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Királyi Napok
Királyi Napok
Székesfehérvár, 2023. augusztus 13 - 20.
Több feledhetetlen napot ígér a résztvevőknek ez a néptáncos rendezvény, ahol koncertekkel, táncházzal, Páva-gálával, kertmozival készülnek a szervezők, bármely korosztály számára igényes népművészeti programokat biztosítva.
bővebben
Kaposfest
Kaposfest
Kaposvár, 2023. augusztus 13 - 18.
Egy különleges komolyzenei fesztivál részesei lehetnek azok, akik Kaposvárra látogatnak ekkor. Már sokadik alkalommal rendezik meg ezt a lenyűgöző eseményt.
bővebben
Roma fesztivál
Roma fesztivál
Kiskunmajsa, 2023. augusztus 19.
A Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsán az idén ismételten megrendezik a programsorozatot, mely szeretettel várja az érdeklődőket. A sokszínű és változatos programkínálattal igazi felejthetetlen pillanatokban lehet része a betérő látogatóknak.
bővebben
Várlak fesztivál
Várlak fesztivál
Fülek, 2023. augusztus 24 - 27.
Füleken kerül megrendezésre a többnapos kulturális és szórakoztató programsorozat soron következő alkalma, mely évről évre sokszínű programmal várja a kikapcsolódni vágyó családokat, baráti társaságokat.
bővebben
Arcus Temporum
Arcus Temporum
Pannonhalma, 2023. augusztus 25 - 27.
A pannonhalmi Főapátságnál ebben az évben is érdemes pár napot eltölteni, hiszen hagyományos művészeti programok széles tárházával várják a látogatókat.
bővebben
Balaton fesztivál
Balaton fesztivál
Tihany, 2023. augusztus 25.
A balatoni település várja a családokat, baráti társaságokat, munkahelyi csapatokat és mindenkit, aki pihenésre, kellemes zenére, minőség időtöltésre vágyik. S mi lenne erre megfelelőbb hely, ha nem a Balaton partja?
bővebben
Miénk a város
Miénk a város
Kaposvár, 2023. szeptember 1 - 2.
Somogy megyében kerül megrendezésre ez a több napos eseményen, amely a kaposvári városról szól. A hazaiak méltán büszkék városukra, s ezt mindenkinek be is szeretnék mutatni egy ünnepség keretében.
bővebben
Pozsonyi Piknik
Pozsonyi Piknik
Budapest, 2023. szeptember 2.
Ez egy színvonalas program a fővárosban, mely idén ismét megrendezésre kerül. Az egész napos esemény a művészetekről szól.
bővebben
Arany Napok
Arany Napok
Nagykőrös, 2023. szeptember 2 - 3.
A Pest megyei településen méltó emléket állítanak Arany János munkásságának. A kulturális és egyben szórakoztató rendezvény évről évre nagykőrösi életét eleveníti fel. A belváros utcái teljes átalakuláson mennek keresztül. A felvonuló jelmezesek visszaadják a kor
bővebben
Zsidó Kulturális fesztivál
Zsidó Kulturális fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 3 - 11.
A budapesti kulturális programsorozat az eddigi években gyönyörű helyszíneken zajlott, mely ezúttal sem lesz másként. A színvonalas programok évek óta méltán közkedveltek a kilátogatók szempontjából.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!