204 találat 2023. máj. 26. és 2024. aug. 31. között

Váci Világi Vigalom
Váci Világi Vigalom
Vác, 2023. július 21 - 23.
Nyáron Vác ad otthont a Váci Világi Vigalom fesztiválnak. A műsora ebben az évben is gazdag programkínálattal jelentkezik. Koncertek és színpadi műsorok, kiegészítő rendezvények a műsor palettán.
bővebben
Teátrum és nyár
Teátrum és nyár
Szentendre, 2023. július 21 - augusztus 20.
Ezen a nyáron is közel két hónapon keresztül folyamatosan elérhető a különleges szentendrei rendezvénysorozat. Nagyszínházi produkciók, monodráma, kamara előadások és koncertek várják az érdeklődőket.
bővebben
Pannónia Folk Feszt
Pannónia Folk Feszt
Balatonkenese, 2023. július 21 - 22.
Több napos rendezvényre várják a népi hagyományokat kedvelőket. A balatonkenesei esemény középpontjában a Szivárvány népdalkör áll. A rendezvénynek a Széchenyi Park és a helyi Tájház ad otthont.
bővebben
Utcazene fesztivál
Utcazene fesztivál
Zalakaros, 2023. július 21.
Zalakaroson az újonnan épült rendezvényközpont, a Karos Korzó ad otthont egy remek eseménynek, melyhez érdemes csatlakozni. A négy évszakra tervezett épület nem engedi, hogy a közönség ázzon-fázzon, így bátran csatlakozhatnak az érdeklők a zenés programhoz.
bővebben
Fesztiválkatlan
Fesztiválkatlan
Tokaj, 2023. július 22.
Egyedülálló atmoszférát biztosít hazánk egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszíne, ahol a fesztiválszezon során számtalan színes és változatos program várja a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a mesés szépségű Tokaj-Hegyalján.
bővebben
Harsonafesztivál
Harsonafesztivál
Balatonfüred, 2023. július 23.
A rézfúvós hangszerek egy gyöngyszeme, a pozan, más néven a harsona a főszereplő a balatonfüredi rendezvényen. Az esemény a hazai és határon túli zenészek számára afféle szakmai továbbképzésként szolgál majd, hisz a rengeteg közös próba mellett lehetőség nyílik
bővebben
Altalena Zenei Fesztivál
Altalena Zenei Fesztivál
Telki, 2023. július 25 - augusztus 4.
A program szervezői hittel vallják, hogy a mai online érintkezésekkel teli és rohanó világunkban ez az esemény meghitt, családias hangulatot teremt és a zene mélyebb átélésére ad lehetőséget. Aki a klasszikus zene szerelmese, annak mindenképp itt a helye!
bővebben
Kabóciádé
Kabóciádé
Veszprém, 2023. július 28 - 30.
A veszprémi feszt hívja a kisgyermekes családokat, hiszen a település nyitó ünnepsége leginkább a kicsikről szól. Azok, akik szeretnének egy varázslatos világba csöppenni, mindenképpen látogassanak ki a helyszínre.
bővebben
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Tiszafüred, 2023. július 28 - 30.
Idén nyáron is megrendezésre kerül és várja a minőségi kultúra és természet kedvelőit a tiszafüredi operafesztivál eseménye. A rendezvénysorozaton lesz komolyzenei-kerékpáros túra emellett fantasztikus zenei élmények várnak mindenkire.
bővebben
Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Szeged, 2023. július 28 - augusztus 5.
20 évnél is nagyobb múlttal rendelkező szegedi színházi programsorozatot újra megrendezik. Sok szeretettel várják az érdeklődőket a nagyszabású kulturális eseményre, mely több napon keresztül szórakoztatja a színház szerelmeseit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!