101 találat 2023. márc. 19. és 2024. aug. 31. között

Sugárúti fesztivál
Sugárúti fesztivál
Dunaújváros, 2023. május 1.
Nem mindennapi rendezvény várja az érdeklődőket a nyár folyamán. A dunaújvárosi Vasmű út a város egyik nevezetes útja, amely a társasági élet egykori legmeghatározóbb színtere volt. Ezt az időszakot kelti életre ez a program.
bővebben
Jazztavasz
Jazztavasz
Budapest, 2023. május 5.
Évről évre a MÜPA ad otthont ennek a rendezvénynek Budapesten. A többnapos fesztiválon a tavasz hangulatával összhangban és a jazz szellemével fűszerezve koncertek várják a látogatókat.
bővebben
Primavera Tangó Maraton
Primavera Tangó Maraton
Budapest, 2023. május 5 - 7.
Ez egy nagyszabású budapesti esemény, mely külföldiek által is látogatott, így méltán népszerű rendezvény. A Stefánia Palotában megrendezésre kerülő maratonon számtalan pár indul a megmérettetésen.
bővebben
Cordis fesztivál
Cordis fesztivál
Bicske, 2023. május 6.
Bicskén a Hősök tere, a Plébániakert és természetesen a templom ad otthont a Cordis keresztény könnyűzenei ifjúsági fesztnek. Rengeteg lehetőséget kínálnak a szervezők, hogy hozzájáruljanak az érkező családok együtt töltött minőségi idejéhez.
bővebben
Gizella Napok
Gizella Napok
Veszprém, 2023. május 7 - 14.
Idén tavasszal ismét Szent István királyunk bajor születésű feleségére, Boldog Gizellára emlékeznek a településen. Köztudott, hogy a város a magyar királynék koronabirtoka, érseki székhely, s egyben egyetemi város is.
bővebben
Margó Irodalmi Fesztivál
Margó Irodalmi Fesztivál
Budapest, 2023. május 11 - 13.
Az évente megrendezett budapesti eseményre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A legfrissebb könyvek és a legújabb alkotók találkozása ez az esemény.
bővebben
Öt Templom Fesztivál
Öt Templom Fesztivál
Győr, 2023. május 11 - 15.
Egy különleges győri rendezvény, amely a zsidó-keresztény kultúrkör sokszínű kultúráját, értékeit mutatja be, ezzel toleranciára, elfogadásra, nyitottságra buzdít. Öt felekezet nyitja meg templomainak kapuját, és várja vallási hovatartozástól függetlenül az érkezőket.
bővebben
Bűvös Bábos fesztivál
Bűvös Bábos fesztivál
Veszprém, 2023. május 11 - 14.
A különböző mesék bábokkal való életre keltése egy új dimenzióba helyezi a történeteket. Kézzelfoghatóbbá, átélhetőbbé varázsolja a hallgatóság számára, ráadásul nem csupán szórakoztat, hanem fejleszt is. A bábjáték az érzelmi és értelmi intelligenciára egyaránt
bővebben
A tánc fesztiválja
A tánc fesztiválja
Veszprém, 2023. május 15 - 21.
Pár napra a kortárs előadóművészeké a főszerep ezen a veszprémi eseményen. 1998 óta évente kerül megrendezésre az egyre népszerűbb kulturális rendezvény.
bővebben
Soproni Bornapok
Soproni Bornapok
Sopron, 2023. május 19 - 21.
Ezt a programot kimondottan azoknak ajánljuk, akik szeretik a finom borokat, főként a környék borait. A borünnep a Fő téren kerül megtartásra és a környező tájak borait kóstolhatják meg a vendégek. Számtalan zenés és szórakoztató program lehetőséggel várnak mindenkit a
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!