62 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

VeszprémFest
VeszprémFest
Veszprém, 2023. július 12 - 16.
A kulturális nagyrendezvény évről évre dinamikusan fejlődik, és különleges programot kínál az igényes zene és művészetkedvelőknek. Világhírű előadók 2002 óta szórakoztatják az érkező vendégeket az eseményen.
bővebben
Ifjúsági Találkozó
Ifjúsági Találkozó
Egerszalók, 2023. július 13 - 16.
Több évtizedes múltja és egyedülálló hangulata idén is várja a találkozóra érkező fiatalokat és a lélekben ifjakat is egyaránt. A meseszép egerszalóki helyszín és a több napos rendezvény sokféle programja magában hordozza az evangélium üzenetét.
bővebben
LÖSZ Fesztivál
LÖSZ Fesztivál
Hódmezővásárhely, 2023. július 14 - 15.
A Dél-Alföld kultúrájának és hagyományainak bemutatására megrendezett esemény idén is várja a látogatókat számtalan izgalmas, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programmal. Ezt a hagyományőrző mulatságot a Zöld Szikla Művészet – és természetvédő Alapítvány,
bővebben
Crescendo Nyári Akadémia
Crescendo Nyári Akadémia
Tokaj, 2023. július 23 - augusztus 4.
Sok éve kerül megrendezésre ez a rendkívüli esemény. A szervezők olyan komolyzenei mesterképzést kínálnak a jelentkezőknek, mely hazánkban szinte páratlan, mindezt egy csodálatos borvidék, Tokaj területén megrendezve.
bővebben
Pannónia Folk Feszt
Pannónia Folk Feszt
Balatonkenese, 2023. július 21 - 22.
Több napos rendezvényre várják a népi hagyományokat kedvelőket. A balatonkenesei esemény középpontjában a Szivárvány népdalkör áll. A rendezvénynek a Széchenyi Park és a helyi Tájház ad otthont.
bővebben
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Tiszafüred, 2023. július 28 - 30.
Idén nyáron is megrendezésre kerül és várja a minőségi kultúra és természet kedvelőit a tiszafüredi operafesztivál eseménye. A rendezvénysorozaton lesz komolyzenei-kerékpáros túra emellett fantasztikus zenei élmények várnak mindenkire.
bővebben
Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Thealter - Nemzetközi Színházi Fesztivál
Szeged, 2023. július 28 - augusztus 5.
20 évnél is nagyobb múlttal rendelkező szegedi színházi programsorozatot újra megrendezik. Sok szeretettel várják az érdeklődőket a nagyszabású kulturális eseményre, mely több napon keresztül szórakoztatja a színház szerelmeseit.
bővebben
Krisna-völgyi Búcsú
Krisna-völgyi Búcsú
Somogyvámos, 2023. július 28 - 30.
A Krisna völgy egy varázslatos hely a maga szeretetteljes környezetével, s a benne szorgosan munkálkodó emberekkel egy új világot tár a látogatók elé. Az itt megrendezésre kerülő esemény hozzájárul ahhoz, hogy gyermekek és felnőttek egyaránt páratlan és feledhetetlen
bővebben
Erdélyi Hét
Erdélyi Hét
Gyula, 2023. július 31 - augusztus 6.
Az előző évek sikerén felbuzdulva idén nyáron újra megrendezik a színházkedvelők nagy örömére a rendezvényt Gyulán. Egy héten keresztül minden nap más erdélyi magyar színház előadásával ismerkedhetnek meg a nézők.
bővebben
Ördögkatlan fesztivál
Ördögkatlan fesztivál
Nagyharsány, 2023. augusztus 1 - 5.
A Villányi-hegységben Nagyharsány település ad otthont ennek a nívós fesztnek. Több napon keresztül látogatható a rengeteg program, amely már évek óta megrendezésre kerül. A rendezvényen színházi és jazz előadások, könnyűzenei programok várnak mindenkit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner