33 találat 2022. szept. 23. és 2023. aug. 31. között

Országos Táncjáték Fesztivál
Országos Táncjáték Fesztivál
Budapest, 2022. november 12.
A Fővárosi Erzsébetligeti Színházban az idei évben is megrendezésre kerül az a Gála, melyet már sokadik alkalommal rendeznek meg a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által. Különféle kategóriákban mérettetnek meg a nevezők, az előadások.
bővebben
Nemzetközi gitárfesztivál
Nemzetközi gitárfesztivál
Szeged, 2022. november 17 - 20.
A Pavlovits Dávid gitárművész-zeneszerző által alapított, immáron sokadik alkalommal megrendezésre kerülő szegedi esemény várja az érdeklődőket. A klasszikus gitár az egyik legnépszerűbb hangszer, amely világhírű sztárokat is vonz. Klasszikus koncertek, flamencoestek, jazz
bővebben
Pannon UniFest
Pannon UniFest
Veszprém, 2022. november 19 - 25.
Az összművészeti fesztivált már évek óta megrendezik, így évről évre egyre több látogató érkezik a helyszínre. A hazai és a nemzetközi fiataloknak lehetőséget nyújt arra, hogy művészeti tudásukat bemutassák a nézőközönségnek.
bővebben
Országos Szólótáncfesztivál
Országos Szólótáncfesztivál
Békéscsaba, 2023. január 13 - 15.
A szakmai berkekben már jól ismert békéscsabai szólótáncverseny két évente kerül megrendezésre, mely minden tehetségnek lehetőséget ad a bemutatkozásra.
bővebben
Régizene fesztivál
Régizene fesztivál
Budapest, 2023. február 24.
A több napos budapesti eseménysorozaton világhírű szólisták és ismert együttesek képviseltetik magukat. Ária válogatások, 18. századi Mozart művek, exkluzív műsorok szórakoztatják a zene szerelmeseit.
bővebben
Wagner napok
Wagner napok
Budapest, 2023. június 4 - 23.
A MÜPA ad otthont ennek a színvonalas rendezvénynek Budapesten. A kimondottan erre a színpadára rendezett esemény a klasszikus zenedarabokat helyezi előtérbe. Kiváló mesterdalnokok gondoskodnak a résztvevők kellemes hangulatáról.
bővebben
Dalföld
Dalföld
Salföld, 2023. június 23 - 25.
Azok, akik éppen a Balaton-felvidéken töltik nyaralásukat, könnyedén ellátogathatnak erre a különleges rendezvényre, amely művész és művészetkedvelőknek nyújt tartalmas kikapcsolódást.
bővebben
VeszprémFest
VeszprémFest
Veszprém, 2023. július 12 - 16.
A kulturális nagyrendezvény évről évre dinamikusan fejlődik, és különleges programot kínál az igényes zene és művészetkedvelőknek. Világhírű előadók 2002 óta szórakoztatják az érkező vendégeket az eseményen.
bővebben
Ifjúsági Találkozó
Ifjúsági Találkozó
Egerszalók, 2023. július 13 - 16.
Több évtizedes múltja és egyedülálló hangulata idén is várja a találkozóra érkező fiatalokat és a lélekben ifjakat is egyaránt. A meseszép egerszalóki helyszín és a több napos rendezvény sokféle programja magában hordozza az evangélium üzenetét.
bővebben
Ördögkatlan fesztivál
Ördögkatlan fesztivál
Nagyharsány, 2023. augusztus 1 - 5.
A Villányi-hegységben Nagyharsány település ad otthont ennek a nívós fesztnek. Több napon keresztül látogatható a rengeteg program, amely már évek óta megrendezésre kerül. A rendezvényen színházi és jazz előadások, könnyűzenei programok várnak mindenkit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner