126 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Kenese Artfeszt
Kenese Artfeszt
Balatonkenese, 2022. augusztus 12 - 15.
Összefogtak a balatonkenesei származású művészek, hogy egy újabb családbarát eseményt hozzanak létre a kultúra és a művészet jegyében. Minőségi időtöltést kínálnak kicsiknek és nagyoknak a város különböző helyszínein.
bővebben
Kun László Fesztivál
Kun László Fesztivál
Körösszegapáti, 2022. augusztus 13 - 14.
Egy igazi multikulturális rendezvényre invitálnak minden érdeklődőt Kőrösszegapátiba. A feszt különleges szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel hívogatja a látogatókat. Lesznek kiállítások és izgalmas gyerekprogramok is.
bővebben
Barokk Esküvő
Barokk Esküvő
Győr, 2022. augusztus 13 - 14.
Egy egyedülálló rendezvényre hívnak minden érdeklődőt Győrbe, hiszen az évek óta megrendezésre kerülő győri esemény ebben az évben sem marad el. Az egész hétvégés rendezvénysorozaton minden lesz, ami a barokk korra jellemző.
bővebben
Kaposfest
Kaposfest
Kaposvár, 2022. augusztus 13 - 16.
Egy különleges komolyzenei fesztivál részesei lehetnek azok, akik Kaposvárra látogatnak ekkor. Már sokadik alkalommal rendezik meg ezt a lenyűgöző eseményt.
bővebben
Nemzetiségi fesztivál
Nemzetiségi fesztivál
Hercegkút, 2022. augusztus 13.
Egy csodahely, ahol egymás fölött 4 szinten helyezkedik el a rengeteg egyforma kinézetű pince, s ami már 2002 óta az UNESCO Világörökségi Listájának tagja. Mi másról is beszélhetnénk, ha nem a hercegkúti Gombos-hegyi pincesorról? A Tokaji borvidék leglátványosabb helyszíne ad
bővebben
Django feszt
Django feszt
Budapest, 2022. augusztus 14.
A budapesti Kobuci Kertben hamarosan kezdetét veszi az újabb fergeteges élményeket nyújtó rendezvénysorozat következő eseménye. Django Reinhardt zenéje főszereplésével egynapos kikapcsolódásban lehet része a betérő vendégeknek, melyre pazar programokkal várnak mindenkit.
bővebben
Cantemus Kórusfesztivál
Cantemus Kórusfesztivál
Nyíregyháza, 2022. augusztus 15 - 22.
A kórusok az idén is összefognak és egybegyűlnek egy nagyszabású rendezvény keretein belül, ahol a kórusmuzsikusok és kórusbarátok lehetőséget kapnak a találkozásra. A cél az idén is a szervezők részéről az, hogy a legszélesebb körben mutassák be a minőségi
bővebben
Zenél a Kastély Fesztivál
Zenél a Kastély Fesztivál
Gödöllő, 2022. augusztus 15 - 22.
Zenél a Kastély címmel nagyszabású zenei programsorozat veszi kezdetét a gödöllői Királyi Kastélyban. A többnapos rendezvény alatt különböző mesterkurzusokon vehetnek részt az érdeklődők, akik tudásukat koncerten mutathatják be neves hazai előadókkal együtt.
bővebben
Néptánc fesztivál
Néptánc fesztivál
Mohács, 2022. augusztus 17 - 20.
Több mint 25 éves hagyománya van a mohácsi néptáncfesztnek. Minden évben több együttes érkezik Mohácsra, hogy bemutassák színes műsorukat. A helyi néptánc együttesek mellett több külföldi együttes is érkezik a településre.
bővebben
Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál
Nyárbúcsúztató és Vendégmarasztaló Fesztivál
Alsóörs, 2022. augusztus 17 - 21.
A Veszprém megyei településen ismét megrendezik nyár végén a nyárbúcsúztató eseményt, mely több napos kikapcsolódást nyújt az őszre készülve, de még kiélvezve a nyár utolsó napjait és a jó időt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner