86 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Balaton Ifjúság Nemzetközi Művészeti Fesztivál
Balaton Ifjúság Nemzetközi Művészeti Fesztivál
Balatonfüred, 2022. augusztus 12.
Balatonfüreden immár több, mint tíz éve már, hogy minden évben megrendezik a több napon át tartó ifjúsági ünnepséget, melyen több hazai és nemzetközi diák mutatkozik be, ad számot tehetségéről a füredi színpadokon a nagyközönség számára.
bővebben
Hétrétország Fesztivál
Hétrétország Fesztivál
Őriszentpéter, 2022. augusztus 12 - 20.
Sok szeretettel vár mindenkit a nyitottságról és a szeretetről szóló programsorozat legújabb eseménye Őriszentpéteren. A rendezvény minden évben szolgál újdonsággal és lehetőséggel. A látogatók mindig visszatérnek, hiszen a színvonalas kulturális feszt maradandó élményeket
bővebben
Művészeti fesztivál
Művészeti fesztivál
Sárospatak, 2022. augusztus 12 - 14.
Igazi kulturális rendezvénysorozat készülődik a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sárospatakon. Mindenkit sok szeretettel várnak a művészeti eseményre. A több napos összművészeti programok minden kreatív művészléleknek ideális programlehetőséget kínál.
bővebben
Zalaszentgrót Fesztivál
Zalaszentgrót Fesztivál
Zalaszentgrót, 2022. augusztus 12 - 13.
A Zala megyei település minden évszakban igazi pezsgés nyújt az odalátogatók számára. Kellemes kikapcsolódásra tehet szert, aki ellátogat a sokszínű rendezvényre, mely minden évben jó élményeket kínál a résztvevők számára.
bővebben
Tamási Áron Napok
Tamási Áron Napok
Gyula, 2022. augusztus 12 - 14.
A gyulai Várszínház gondozásában kerül megrendezésre ez a különleges, nemzeti klasszikusok életművét bemutató programsorozat, melynek keretében neves előadóművészek, valamint lelkes diákok színi előadásait tekintheti meg a nagyérdemű.
bővebben
Kenese Artfeszt
Kenese Artfeszt
Balatonkenese, 2022. augusztus 12 - 15.
Összefogtak a balatonkenesei származású művészek, hogy egy újabb családbarát eseményt hozzanak létre a kultúra és a művészet jegyében. Minőségi időtöltést kínálnak kicsiknek és nagyoknak a város különböző helyszínein.
bővebben
Kun László Fesztivál
Kun László Fesztivál
Körösszegapáti, 2022. augusztus 13 - 14.
Egy igazi multikulturális rendezvényre invitálnak minden érdeklődőt Kőrösszegapátiba. A feszt különleges szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel hívogatja a látogatókat. Lesznek kiállítások és izgalmas gyerekprogramok is.
bővebben
Barokk Esküvő
Barokk Esküvő
Győr, 2022. augusztus 13 - 14.
Egy egyedülálló rendezvényre hívnak minden érdeklődőt Győrbe, hiszen az évek óta megrendezésre kerülő győri esemény ebben az évben sem marad el. Az egész hétvégés rendezvénysorozaton minden lesz, ami a barokk korra jellemző.
bővebben
Kaposfest
Kaposfest
Kaposvár, 2022. augusztus 13 - 16.
Egy különleges komolyzenei fesztivál részesei lehetnek azok, akik Kaposvárra látogatnak ekkor. Már sokadik alkalommal rendezik meg ezt a lenyűgöző eseményt.
bővebben
Nemzetiségi fesztivál
Nemzetiségi fesztivál
Hercegkút, 2022. augusztus 13.
Egy csodahely, ahol egymás fölött 4 szinten helyezkedik el a rengeteg egyforma kinézetű pince, s ami már 2002 óta az UNESCO Világörökségi Listájának tagja. Mi másról is beszélhetnénk, ha nem a hercegkúti Gombos-hegyi pincesorról? A Tokaji borvidék leglátványosabb helyszíne ad
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner