129 találat 2022. aug. 6. és 2023. jún. 30. között

Krúdy Nap
Krúdy Nap
Nyíregyháza, 2022. október 14.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében rendezik az eseményt, mely méltó emléket állít Krúdy Gyulának. Mindenkit sok szeretettel várnak a sokszínű megemlékezésre, melyet több helyszínen rendeznek meg a szervezők, ezzel is színesítve az ünnepet.
bővebben
Liszt Fesztivál
Liszt Fesztivál
Gödöllő, 2022. október 15 - 30.
A gödöllői Királyi Kastélyban rendezik a Liszt elnevezésű programsorozatot, mely már több, mint 15 éve kerül megtartásra minden évben. Ez egy több napos esemény, ahol koncertekkel várják a zeneszerző munkásságának kedvelőit. A gyönyörű környezet adott a kellemes hangulatú
bővebben
Éneklő Magyarország Regionális Kórusfesztivál
Éneklő Magyarország Regionális Kórusfesztivál
Eger, 2022. október 15.
Egerben rendezik az egyik legkedveltebb zenei programsorozatot, mely több napos kulturális és szórakoztató rendezvénynek számít a településen, sőt a régióban is. A regionális eseménysorozatra mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
KASZT - Komlói Amatőr Színházi Találkozó
KASZT - Komlói Amatőr Színházi Találkozó
Komló, 2022. október 20 - 23.
Ismét lesz KASZT Komlón, hiszen az idei nyáron is megrendezik a színházi találkozót, melyre amatőr színjátszó együttesek jelentkezését várják. A jelentkező amatőr csapatokról az idén is a fesztiváligazgatója dönt, hogy melyek élhetnek a komlói lehetőséggel.
bővebben
Szivárvány Gyermek Néptáncfesztivál
Szivárvány Gyermek Néptáncfesztivál
Bük, 2022. október 22.
A vas megyei település egy napra a gyermek néptáncról szól, hiszen újra megrendezik a szivárvány néptáncfesztet. A kulturális és szórakoztató programok széles kavalkádja várja az idelátogatókat.
bővebben
Latin-Amerikai fesztivál
Latin-Amerikai fesztivál
Budapest, 2022. október 22.
Hamarosan elözönlik a fővárost a jobbnál jobb zenészek, táncosok, előadóművészek, ugyanis nem más veszi kezdetét, mint egy fergeteges karneváli délután. Ráadásul nem akármilyen! Egyenesen Latin-Amerikát varázsolják hazánkba a fellépők egy délután erejéig.
bővebben
Paál István Fesztivál
Paál István Fesztivál
Székesfehérvár, 2022. október 29 - 30.
Már sokadik alkalommal rendezik meg a különleges eseményt, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A helyszínen színjátszó csoportok, együttesek adnak számot tudásukról a szigorú zsűri előtt.
bővebben
Cziffra György fesztivál
Cziffra György fesztivál
Budapest, 2022. november 5.
Újra megrendezésre kerül ez a magas színvonalú budapesti zenei feszt. A fesztivált Balázs János zongoraművész hívta életre és minden évben az ő művészeti vezetésével készülnek a zenei programokra a meghívott művészekkel együtt.
bővebben
Országos Táncjáték Fesztivál
Országos Táncjáték Fesztivál
Budapest, 2022. november 12.
A Fővárosi Erzsébetligeti Színházban idén is megrendezésre kerül az a Gála, melyet már sokadik alkalommal rendeznek meg a Táncpedagógusok Országos Szövetsége által. Különféle kategóriákban mérettetnek össze a nevezők, az előadások.
bővebben
Őszi fesztivál
Őszi fesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 14 - november 14.
Ez az őszi rendezvénysorozat, amely nem csak színvonalas programokkal, hanem szórakoztató kulturális eseményekkel is várja a látogatókat, a régió egyik legnagyobb programsorozata, ahol mindenki számára megtalálható a legjobb előadás, vagy más érdekes elfoglaltság.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner