117 találat 2022. aug. 11. és 2023. jún. 30. között

Gyermekbábosok Országos Fesztiválja
Gyermekbábosok Országos Fesztiválja
Eger, 2022. szeptember 30 - október 2.
Egy igazi gyermekprogramra invitálnak mindenkit Eger városába, ahol a gyermekbábosok minden kicsit szeretettel várnak, természetesen szüleikkel együtt.
bővebben
Fool Moon Acappella Fesztivál
Fool Moon Acappella Fesztivál
Szeged, 2022. október 1.
A több éve már megrendezésre kerülő esemény nagy tömegeket vonz, a minőségi zene rajongók mindig nagy örömmel fogadják az újabbnál újabb program kínálatot.
bővebben
Magdafeszt
Magdafeszt
Debrecen, 2022. október 3 - 8.
A debreceni Csokonai Színház rendezi meg a Szabó Magda debreceni írónő kapcsán létrehozott programsorozatot. A rendezvény célja, hogy az olyan női alkotóknak mutassák be a tehetségét, munkásságát, akik Magdához hasonlóan egyedülálló művészetét kevésbé ismerné a
bővebben
Országos Könyvtári Napok
Országos Könyvtári Napok
Gyula, 2022. október 3 - 8.
Az olvasás, a könyvek és a kultúra népszerűsítését tűzte ki céljául ez a több napos rendezvénysorozat. Az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat fotókiállítások, író-olvasó találkozók, könyvbemutatók és számos különleges program várja.
bővebben
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Budapest, 2022. október 3 - november 13.
Egy igazán fantasztikus program, mely hosszas ideig nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget gyereknek, felnőttnek, magánszemélynek, pedagógusnak és mindenkinek, aki érdeklődik a múzeumok világa iránt.
bővebben
Katonazenekari fesztivál
Katonazenekari fesztivál
Debrecen, 2022. október 6 - 8.
Az ország egyik legrangosabb zenei rendezvénye a debreceni katonazenekari feszt. A találkozón ritmus és pezsgés vár minden látogatóra. Lassan 4 évtizede láthatjuk ezt a programot a városban és biztosak vagyunk abban, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom.
bővebben
Kamaraopera fesztivál
Kamaraopera fesztivál
Eger, 2022. október 11 - 12.
Az opera műfaját kedvelők számára eljött a különleges lehetőség, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak az eseményre való kilátogatással. Az egri város színes programsorozatot vonultatnak fel minden évben.
bővebben
Margó Irodalmi Fesztivál
Margó Irodalmi Fesztivál
Budapest, 2022. október 13 - 16.
Az évente megrendezett budapesti eseményre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A legfrissebb könyvek és a legújabb alkotók találkozása ez az esemény.
bővebben
Krúdy Nap
Krúdy Nap
Nyíregyháza, 2022. október 14.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében rendezik az eseményt, mely méltó emléket állít Krúdy Gyulának. Mindenkit sok szeretettel várnak a sokszínű megemlékezésre, melyet több helyszínen rendeznek meg a szervezők, ezzel is színesítve az ünnepet.
bővebben
Liszt Fesztivál
Liszt Fesztivál
Gödöllő, 2022. október 15 - 30.
A gödöllői Királyi Kastélyban rendezik a Liszt elnevezésű programsorozatot, mely már több, mint 15 éve kerül megtartásra minden évben. Ez egy több napos esemény, ahol koncertekkel várják a zeneszerző munkásságának kedvelőit. A gyönyörű környezet adott a kellemes hangulatú
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner