100 találat 2022. aug. 11. és 2023. jún. 30. között

Debreceni Ünnepi játékok
Debreceni Ünnepi játékok
Debrecen, 2022. augusztus 1 - 15.
Nagyszabású kulturális rendezvénysorozat várja a Debrecenbe érkezőket nyáron, a város számos pontján. A programkínálatban zene, színház és táncelőadások mellett irodalmi és dokumentumfilm estek várják a műértő nagyközönséget.
bővebben
Gárdonyi Irodalmi Fesztivál
Gárdonyi Irodalmi Fesztivál
Eger, 2022. augusztus 8 - 12.
Neves írónk emlékére rendezik meg ezt a különleges eseményt az Egri Csillagok városában. Az egri-várban több napon keresztül zajlanak az izgalmas programok.
bővebben
Csángó Fesztivál
Csángó Fesztivál
Jászberény, 2022. augusztus 9 - 14.
Az esemény célja, hogy egy adott kisebbségben élő magyar népcsoport, ez esetben a csángó-magyarok kulturális értékeit, életét, a csángó-embereket minél szélesebb rétegnek mutassák be.
bővebben
Várak Színháza
Várak Színháza
Pécsvárad, 2022. augusztus 9 - 11.
Szabadtéri színi előadás és rengeteg fantasztikus kulturális program várja a rendezvénysorozatra látogatókat. Történelmi játékpark a kicsiknek, borkóstoló, íjászat a nagyobbak számára. A kulináris élvezetek kedvelőit főzőverseny várja.
bővebben
Altalena Zenei Fesztivál
Altalena Zenei Fesztivál
Telki, 2022. augusztus 10 - 13.
A program szervezői hittel vallják, hogy a mai online érintkezésekkel teli és rohanó világunkban ez az esemény meghitt, családias hangulatot teremt és a zene mélyebb átélésére ad lehetőséget. Aki a klasszikus zene szerelmese, annak mindenképp itt a helye!
bővebben
ArTúr Fesztivál
ArTúr Fesztivál
Mezőtúr, 2022. augusztus 11 - 13.
A mezőtúri helyszínen kortárs néprajzi és képzőművészeti kiállítások tekinthetők meg, emellett számtalan zenei és színpadi produkció várható.
bővebben
Palkonya Hangja
Palkonya Hangja
Palkonya, 2022. augusztus 11 - 13.
Palkonya a Villányi borvidék egyik legszebb faluja. A település nemcsak a csodálatos természeti adottságairól híres, hanem az évek óta minden évben nyáron megrendezett több napos zenei és gasztronómiai eseményéről is ismert már országszerte.
bővebben
Népek-Ízek Forgataga
Népek-Ízek Forgataga
Bácsalmás, 2022. augusztus 11 - 13.
A sokak által kedvelt bácsalmási rendezvényre minden korosztályt várnak a szervezők. A sokszínűség és a magas színvonal jellemzi ezt a kulturális eseményt.
bővebben
Festetics Parkfesztivál
Festetics Parkfesztivál
Keszthely, 2022. augusztus 11 - 14.
Mesés helyszín vár számtalan különleges és mesebeli programmal minden érdeklődőt e nagyszabású programsorozat keretében. A több napos alkalom reggeltől késő estig látványos és szórakoztató programokat ígér mindenkinek.
bővebben
Margófeszt
Margófeszt
Szentgyörgyvár, 2022. augusztus 11 - 13.
Van, ami sosem megy ki a divatból. Ilyen például az irodalom. Ezért is olyan nagyszerű, hogy megrendezésre kerül ez a szentgyörgyvári esemény. Nem csupán az irodalom, hanem a színház és a zene szerelmeseit is szívesen látják a rendezvényen.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner