Szent Gellért Fesztivál 2024

Szeged - 2024 évi időpont nem ismert!

Több, mint tíz éve már, hogy Szegeden megrendezik a Szent Gellért egyházmegye első püspökéről elnevezett eseményt. A több napon át tartó rendezvény számos programot, meglepetést kínál az érdeklődők számára.

A hangverseny apropója, hogy a település zenei életét tovább színesítsék, a komolyzene sokszínűségét bemutassák a zenekedvelő közönség részére. Sok szeretettel várják a kedves érdeklődőket erre a szegedi kulturális élményre. Mesterművek előadását, akár újszerű megközelítésben is hallhatja a vendég, ezzel is meglepetéseket csempészve a komolyzene világába.

Az összejövetel másik célkitűzése, hogy a hazai tehetségeknek teret adjanak a bemutatkozásra. Színes és színvonalas program sorozat, mely bizonyította, hogy igen komoly igény van a klasszikus komolyzenére és sok tehetséges fiatal választja ezt a pályát hivatásául. Kellemes szórakozást kíván mindenkinek a szervezői csapat. A helyszín a szegedi Székesegyház, melynek különleges akusztikája, felejthetetlen élménnyel gazdagítja a programok alatt a kilátogató érdeklődőket.

Kapcsolódó Youtube videó:

Szent Gellért Fesztivál 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!