Szent Gellért Fesztivál 2023

Szent Gellért Fesztivál 2023 Szeged

Szeged - 2023 évi időpont nem ismert!

Több, mint tíz éve már, hogy Szegeden megrendezik a Szent Gellért egyházmegye első püspökéről elnevezett eseményt. A több napon át tartó rendezvény számos programot, meglepetést kínál az érdeklődők számára.

A hangversenysorozat célja, hogy a település zenei éltét tovább színesítsék, a komolyzene sokszínűségét bemutassák a zenekedvelő közönség számára. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak erre a szegedi kulturális élményre. Mesterművek előadását, akár újszerű megközelítésben is hallhatja a vendég, ezzel is meglepetéseket csempészve a komolyzene világába.

Az összejövetel másik célja, hogy a hazai fiatal tehetségeknek teret adjanak a bemutatkozásra. Színes és színvonalas programsorozat, mely már bizonyította, hogy igen komoly igény van a klasszikus komolyzenére és sok tehetséges fiatal választja ezt a pályát hivatásául. Kellemes szórakozást kíván mindenkinek a szervezői csapat. A helyszín a szegedi Székesegyház, melynek különleges akusztikája, felejthetetlen élménnyel gazdagítja a kilátogató érdeklődőket.

Szent Gellért Fesztivál 2023 információk:

Weblap: -

Kapcsolódó Youtube videó:

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!