59 találat 2024. máj. 8. és 2024. nov. 30. között

Pécsi Egyetemi Napok
Pécsi Egyetemi Napok
Pécs, 2024. május 9 - 11.
A fiatalság körében PEN-nek is nevezett program egyben ünnepnap is, hiszen 650 éves a Pécsi Tudományegyetem. A többnapos rendezvénysorozaton bemutatásra kerül milyen is az egyetemi élet Pécsett.
bővebben
Szegedi Egyetemi Napok
Szegedi Egyetemi Napok
Szeged, 2024. május 9 - 11.
A Szegedi Tudományegyetem sosem hagyja cserben a fiatalságot, hiszen egész évben felejthetetlen rendezvényeket kínál számukra. Ennek egyik jó példája a SZEN, mely több napon keresztül várja a bulizni vágyókat.
bővebben
Rock Palota Fesztivál
Rock Palota Fesztivál
Várpalota, 2024. május 14 - 15.
A Veszprém megyei városban tartják a Rocknapot, amelyet évről évre egyre nagyobb érdeklődés övez. A helyszín a Thury-vár, mely különleges atmoszférájával mindenkit lenyűgöz.
bővebben
Szentiváni Fesztivál
Szentiváni Fesztivál
Győrszentiván, 2024. május 18 - 19.
A korábbi évek sikereinek köszönhetően idén sem marad el a győrszentiváni retro rendezvény, ahol számtalan gyerek, zenei, sőt még alakformáló program is várható.
bővebben
Undead Fesztivál
Undead Fesztivál
Budapest, 2024. május 18.
A metál rockzene műfaj igazán kemény hangzású zene. Az ezt a stílust játszó zenekarok által használt hangszerek általában a gitár, a basszusgitár és az elmaradhatatlan dob, de természetesen gyakran feldobják más hangszerekkel is a dolgot, hogy tökéletesen szóljon a muzsika.
bővebben
FŐHE Fesztivál
FŐHE Fesztivál
Nyíregyháza, 2024. május 23 - 25.
A nyíregyházi főiskola rendezi meg a település egyik legnagyobb eseményét, amelyre több ezer egyetemi és főiskolai hallgatót várnak. Ezúttal is nagyszerű programokkal készülnek a szervezők.
bővebben
Belvárosi fesztivál
Belvárosi fesztivál
Budapest, 2024. május 24 - 25.
Ingyenes zenei programra invitálják az érdeklődőket a fővárosba, ahol különleges programokkal számolhatunk. A nyárindító budapesti rendezvényen számtalan zenés program kerül megrendezésre, amelyeken neves előadók és zenekarok is fellépnek.
bővebben
Pincezene fesztivál
Pincezene fesztivál
Monor, 2024. május 31.
Egy rendkívüli programot kínálnak az esemény szervezői az amatőr, feltörekvő hazai zenészeknek, együtteseknek. Fellépési lehetőséget biztosítanak kellemes, barátságos környezetben, kiváló közönség előtt.
bővebben
Egyszál feszt
Egyszál feszt
Szombathely, 2024. június 1 - 2.
A szombathelyi Zsinagóga udvara a legkülönbözőbb dallamokkal lesz megtöltve a nyáron, ugyanis egy jó hangulatú, könnyűzenei eseménynek biztosít helyszínt. A Szimfónia Kávézó a tőle megszokott családias hangulattal, kedves vendéglátással és ínycsiklandó finomságokkal várja
bővebben
Deja Vu fesztivál
Deja Vu fesztivál
Szeged, 2024. június 6 - 9.
Igazi időutazással felérő, fergeteges zenei program várja a zenerajongókat. A szervezők minden évben kitesznek magukért. Hazai és világsztárok pörgetik fel a hangulatot a 90-es évek és az ezredforduló legismertebb retro slágereivel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!