62 találat 2024. ápr. 16. és 2024. nov. 30. között

RómerKvelle Fesztivál
RómerKvelle Fesztivál
Győr, 2024. április 30.
Újra elstartol a győri Önkormányzata, a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatása által az európai színvonalú kortárs művészeti eseménysorozat, melyre mindenkit sok szeretettel várnak.
bővebben
Tabán fesztivál
Tabán fesztivál
Budapest, 2024. május 1.
A magyar könnyűzenei élet egyik fénypontja ez az esemény, amely Budapesten kerül lebonyolításra. A híres és sokak számára ismert zenekarok mellett a fiatal tehetségeknek is lehetőségük nyílik bemutatkozni a közönségnek.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Cegléd, 2024. május 3.
A Pest megyei Cegléd már jól ismert a zenészek körében, hiszen több éve már, hogy a városban elindult egy folyamat, miszerint évről évre utcazenei napokat tartanak. A rendezvény célkitűzése, hogy közelebb hozza az emberekhez a zenét és a kultúrát.
bővebben
Pécsi Egyetemi Napok
Pécsi Egyetemi Napok
Pécs, 2024. május 9 - 11.
A fiatalság körében PEN-nek is nevezett program egyben ünnepnap is, hiszen 650 éves a Pécsi Tudományegyetem. A többnapos rendezvénysorozaton bemutatásra kerül milyen is az egyetemi élet Pécsett.
bővebben
Szegedi Egyetemi Napok
Szegedi Egyetemi Napok
Szeged, 2024. május 9 - 11.
A Szegedi Tudományegyetem sosem hagyja cserben a fiatalságot, hiszen egész évben felejthetetlen rendezvényeket kínál számukra. Ennek egyik jó példája a SZEN, mely több napon keresztül várja a bulizni vágyókat.
bővebben
Rock Palota Fesztivál
Rock Palota Fesztivál
Várpalota, 2024. május 14 - 15.
A Veszprém megyei városban tartják a Rocknapot, amelyet évről évre egyre nagyobb érdeklődés övez. A helyszín a Thury-vár, mely különleges atmoszférájával mindenkit lenyűgöz.
bővebben
Szentiváni Fesztivál
Szentiváni Fesztivál
Győrszentiván, 2024. május 18 - 19.
A korábbi évek sikereinek köszönhetően idén sem marad el a győrszentiváni retro rendezvény, ahol számtalan gyerek, zenei, sőt még alakformáló program is várható.
bővebben
Undead Fesztivál
Undead Fesztivál
Budapest, 2024. május 18.
A metál rockzene műfaj igazán kemény hangzású zene. Az ezt a stílust játszó zenekarok által használt hangszerek általában a gitár, a basszusgitár és az elmaradhatatlan dob, de természetesen gyakran feldobják más hangszerekkel is a dolgot, hogy tökéletesen szóljon a muzsika.
bővebben
FŐHE Fesztivál
FŐHE Fesztivál
Nyíregyháza, 2024. május 23 - 25.
A nyíregyházi főiskola rendezi meg a település egyik legnagyobb eseményét, amelyre több ezer egyetemi és főiskolai hallgatót várnak. Ezúttal is nagyszerű programokkal készülnek a szervezők.
bővebben
Belvárosi fesztivál
Belvárosi fesztivál
Budapest, 2024. május 24 - 25.
Ingyenes zenei programra invitálják az érdeklődőket a fővárosba, ahol különleges programokkal számolhatunk. A nyárindító budapesti rendezvényen számtalan zenés program kerül megrendezésre, amelyeken neves előadók és zenekarok is fellépnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!