282 találat 2023. jún. 4. és 2024. máj. 31. között

Cukorfalat Fesztivál
Cukorfalat Fesztivál
Szabadegyháza, 2023. július 14 - 15.
A Fejér megyei Szabadegyházán az idén is cukormázas lesz a hangulat, sőt nem csak a hangulat, hanem a kínálat is kedvezni fog az édesszájúaknak. A következő szabadegyházi eseményre nagy erőbedobással készülnek a szervezők, hiszen minden bizonnyal túlszárnyalja majd az eddigi
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2023. július 14 - 16.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hegyeshalom, 2023. július 14 - 16.
Remek hangulatú nyári programot ígér ez a több napos gasztronómiai rendezvény mind a borbarátok, mind a kikapcsolódni vágyók számára. Mesés környezet, finom borok és kiváló programok teszik feledhetetlenné a hétvégét az egész családnak.
bővebben
Hajdúsági Ízek Fesztiválja
Hajdúsági Ízek Fesztiválja
Hajdúszoboszló, 2023. július 15.
A település egy többnapos rendezvénysorozattal kedveskedik a vendégeknek. A hajdúszoboszlói eseményen megismertetik az idelátogatókkal a helyi ételeket, azok különleges receptjeit.
bővebben
Baracknap
Baracknap
Kisnána, 2023. július 15.
Kisnánán egy teljes nap a baracklekvárfőzés körül forog. A kisnánai várban mindenkit kóstoló és vásár is vár. A helyi falusi vendégfogadók a helyszínen főzik a zamatos lekvárokat, amelyet nem csak megkóstolni, hanem megvásárolni is lehet.
bővebben
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdúszovát, 2023. július 15.
A helyi kulturális egyesület által szervezett rendezvény a gasztronómia jegyében telik, így azoknak érdemes idelátogatni, akik különleges ételeket szeretnének megismerni.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Nyársapát, 2023. július 15.
Ez a nyár sem maradhat el sokak kedvenc nyári étele, a lecsó nélkül. A Szarka-kúria parkjában megrendezendő eseményre bármely korosztályt szeretettel várják a helyiek.
bővebben
Dunamenti Halfesztivál
Dunamenti Halfesztivál
Mohács, 2023. július 15.
Különleges ízekkel és finom illatokkal várnak mindenkit a mohácsi rendezvényre, amely természetesen a Duna mellett kerül lebonyolításra. A gasztro-kulturális eseményre bárkit szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Országos Nádasdy Ételmustra
Országos Nádasdy Ételmustra
Sárvár, 2023. július 15.
Baráti társaságoknak, családoknak és egyesületeknek is évről-évre szervezik az ételmustrát Sárváron, amelyre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvényen szabad tűzön készült ételeket mutatnak be a látogatóknak.
bővebben
Molnárkalács Fesztivál
Molnárkalács Fesztivál
Borsodnádasd, 2023. július 15.
A gasztronómiai programsorozat mindig nagy sikert arat a borsodnádasdi községben, hiszen évről évre egyre többen látogatják az eseményt, melyre környező településekről is érkeznek érdeklődők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!