304 találat 2023. máj. 26. és 2024. máj. 31. között

Grillázs és Mézeskalács Majális
Grillázs és Mézeskalács Majális
Lajosmizse, 2023. május 27.
A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén kerül megrendezésre a grillázsról és a mézeskalácsról elnevezett programsorozat. Több, mint 10 éve, hogy tavasszal rendezik meg az édesszájú vendégek által nagy kedvvel látogatott rendezvénysorozatot. Mindig sokféle programokkal készülnek a
bővebben
BudaPrés CiderFeszt
BudaPrés CiderFeszt
Etyek, 2023. május 27 - 28.
Nagy örömmel várják a szervezők a látogatókat erre az almaboros programsorozatra, sőt a korán érkezőknek némi vendégváróval is készülnek. A résztvevők górcső alá vehetik ennek a nagyszerű családi vállalkozásnak a termékeit.
bővebben
Borvarázs - Somlói bor- és tócsifesztivál
Borvarázs - Somlói bor- és tócsifesztivál
Ajka, 2023. május 28 - 29.
A városban újra elérkezik a pünkösdi sokadalomhoz a bor és a tócsi fesztiválja. Különleges bordalok és hastánc bemutatók, ünnepi köszöntük, koncertek, valamint étel és ital vár mindenkire.
bővebben
Strudli Fesztivál
Strudli Fesztivál
Vállaj, 2023. május 28.
Egy nagyon izgalmas rendezvényre invitálnak minden családot a kis településre, amely a svábok nemzeti eledeléről kapta a nevét. A strudli kapros, túrós, lekváros és krumplis ízekben kóstolható meg a helyszínen.
bővebben
Tejbegríz Fesztivál
Tejbegríz Fesztivál
Ócsa, 2023. május 28.
Ócsán újra tejben-vajban fognak fürödni a kilátogató vendégek. Az idei évben ismét megrendezik a Tejbegríz elnevezésű programsorozatot. Egész napos finomságok, jobbnál jobb tejbegrízes különlegességekkel várnak minden korosztályt.
bővebben
Pampuskafesztivál
Pampuskafesztivál
Patak, 2023. május 28.
A Nógrád megyei településen rendezik ezt a gasztro programsorozatot. Az édességrajongók várva várt rendezvénye a pampuska ünnep. Közismertebb nevén a szalagos fánk kicsik és nagyok kedvenc csemegéje.
bővebben
Zalai Vadvirág fesztivál
Zalai Vadvirág fesztivál
Zalaudvarnok, 2023. május 28.
Kulturális és gasztronómiai élmények egy helyen, Zala megyében. A rendezők szeretettel várják az érdeklődőket, akik szívesen megismernék és megkóstolnák a zalai ízvilágot, s emellett eltöltenének egy kellemes napot a kultúra jegyében.
bővebben
Göcseji Prószafesztivál
Göcseji Prószafesztivál
Zalaegerszeg, 2023. május 29.
A zalaegerszegi rendezvény a gasztro események közül igen különlegesnek számít, hiszen a röszti és a lapcsánka, a tócsni valamint a cicege és más talán egyáltalán nem ismert ételt kíván népszerűsíteni.
bővebben
Tokaji Bornapok
Tokaji Bornapok
Tokaj, 2023. június 2 - 4.
Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Szolnok, 2023. június 2 - 4.
A szolnoki palacsintafesztivál több napon keresztül várja az érdeklődőket és a palacsinták szerelmeseit. A finom palacsinták fogyasztása mellett számtalan egyéb program is vár a látogatókra.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!