126 találat 2023. márc. 19. és 2023. nov. 30. között

Pálinkafesztivál
Pálinkafesztivál
Gyula, 2023. május 26 - 28.
Ebben az évben is mindenkit vár a népszerű pálinkás rendezvény a fürdővárosban. A Dél-Alföld egyik legnagyobb rendezvénye ez, amelyre évente több tízezer látogató érkezik. Magas színvonalú szakmai és szórakoztató programokkal várnak mindenkit.
bővebben
Balatoni hal és borünnep
Balatoni hal és borünnep
Balatonfüred, 2023. május 26 - 29.
Ez az esemény idén is megrendezésre kerül, amelyen immáron 4 Balaton-parti város is részt vesz. Az érdeklődőket sok szeretettel várják a városok. Gasztro, borászati és kulturális programok kavalkádja várja a látogatókat ezen a pár napon!
bővebben
Orbán napi borünnep
Orbán napi borünnep
Hajós, 2023. május 27 - 28.
A hajósi Pincefaluban az Orbán-napi bor ünnepe várja a látogatókat. Szakmai beszélgetések, borbaráti találkozók, borverseny és szüreti feszt várható.
bővebben
Töröki Szárnyas Fesztivál
Töröki Szárnyas Fesztivál
Törökszentmiklós, 2023. május 27.
A törökszentmiklósi Strandfürdő területén rendezik ezt a nagyszabású fesztet. A településen már több mint 100 éve foglalkoznak baromfitenyésztéssel és végre ennek méltó programkínálatával jelentkeznek a szervezők.
bővebben
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Gulyásfesztivál és Pásztortalálkozó
Hortobágy, 2023. május 27.
A magyar szürkemarha ünnepére invitálnak mindenkit Hortobágyra. Ezen a napon egy hagyományőrző rendezvény keretein belül vehetünk részt, javasolt az egész családdal érkezni.
bővebben
Palkonyai Nyitott Pincék
Palkonyai Nyitott Pincék
Palkonya, 2023. május 27 - 28.
Palkonya községe Baranya megyében található, ahol pünkösd alkalmával az idén is megnyitják a pincéket a betérő látogatók számára. Több, mint 20 éve, hogy évről évre sokezer ember látogat el a településre az esemény kapcsán.
bővebben
Grillázs és Mézeskalács Majális
Grillázs és Mézeskalács Majális
Lajosmizse, 2023. május 27.
A Bács-Kiskun megyei Lajosmizsén kerül megrendezésre a grillázsról és a mézeskalácsról elnevezett programsorozat. Több, mint 10 éve, hogy tavasszal rendezik meg az édesszájú vendégek által nagy kedvvel látogatott rendezvénysorozatot. Mindig sokféle programokkal készülnek a
bővebben
Zalai Vadvirág fesztivál
Zalai Vadvirág fesztivál
Zalaudvarnok, 2023. május 28.
Kulturális és gasztronómiai élmények egy helyen, Zala megyében. A rendezők szeretettel várják az érdeklődőket, akik szívesen megismernék és megkóstolnák a zalai ízvilágot, s emellett eltöltenének egy kellemes napot a kultúra jegyében.
bővebben
Tokaji Bornapok
Tokaji Bornapok
Tokaj, 2023. június 2 - 4.
Idén újra a boré a főszerep, mely minden évben szezonnyitó rendezvény a maga nemében a gasztronómia területén. A hagyományosnak számító rendezvényen évről évre egyre több bor jelenik meg, így egyre több borásszal van lehetőségünk találkozni, megkóstolni a finom boraikat.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Budapest, 2023. június 2 - 4.
Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez az egyik legjobb hazai gasztro rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!