126 találat 2023. márc. 19. és 2023. nov. 30. között

Mátrai bornapok
Mátrai bornapok
Gyöngyös, 2023. május 12 - 14.
A gyöngyösi bornapok egy több napos feszt, amely természetesen a borokról szól a borok szerelemeseinek. A rendezvényen számtalan kiegészítő programon is részt vehetnek a látogatók, így az egész család kellemesen kikapcsolódhat a városban.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Szeged, 2023. május 12 - 21.
A szegedi Borfesztivál több napon keresztül, több helyszínen, 150 borász, közel 200 kézműves jelenlétével és 250 programmal várja a kilátogatókat. A borfesztiválon gasztroudvar, hídi vásár is megrendezésre kerül.
bővebben
Beer & Burger fesztivál
Beer & Burger fesztivál
Pécs, 2023. május 12 - 14.
Európa Kulturális Fővárosa ad otthont egy rendkívüli gasztro programnak. A pécsi esemény a szabad ég alatt kerül megrendezésre, ahová szeretettel várják a szervezők a látogatókat.
bővebben
Pálinka és párlatverseny
Pálinka és párlatverseny
Kárász, 2023. május 13.
A Baranya megyei Kárászon az idén újfent megrendezik a pálinka és párlat kedvelők gasztro és kulturális eseményét. Több, mint öt éve, hogy elindult a kezdeményezés egy pálinkás programsorozatra, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség számít.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Kiskőrös, 2023. május 19 - 21.
A kiskőrösi városalapítók napja és országos rétes feszt a környékbeli településekről és az ország több pontjáról is vonzza a látogatókat. A turistáknak egy gasztronómiai és könnyűzenei programot kínálnak ezeken a különleges napokon.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Sopron, 2023. május 19 - 21.
Újra Sopronba látogat a Food Truck Show, melyet már jól ismernek a street food étel rajongói. A leggasztrománabb esemény, mely bármely kulináris élvezeteket hajszoló számára ideális programlehetőség.
bővebben
Laskafesztival
Laskafesztival
Kazár, 2023. május 20.
Évente újra és újra megrendezik ezt a különleges eseményt, amely a laskáról és a tócsniról szól. A szervezők sok meglepetéssel készülnek bármely korosztály számára.
bővebben
Nyitott Főzdék Napja
Nyitott Főzdék Napja
Budapest, 2023. május 20 - 21.
Sörkóstolók, a sörfőzés folyamatának megismerése, közös sörözés, gasztronómiai programok és még számos más program várja (nemcsak) a sör szerelmeseit országszerte, ahol több tucat kisüzemi sörfőzde nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt.
bővebben
Túró-pörkölt Fesztivál
Túró-pörkölt Fesztivál
Baracska, 2023. május 20.
Remek hangulat, hamisítatlan családi nap, izgalmas főzőverseny ízletes fogásai és színes gyermekprogramok várják a kicsiket és nagyokat, valamint a vállalkozó kedvű fakanál-forgatókat ezen a baracskai gasztronómiai rendezvényen.
bővebben
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Budapest, 2023. május 24 - 29.
Gyümölcsös vagy valami testesebb, esetleg fűszeres vagy habzó, ezen a budapesti rendezvényen biztosan mindenki megtalálja magának a megfelelő nedűt. A több napos fővárosi eseményen az ország legjobb pincészetei vonulnak fel portékáikkal.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!