164 találat 2023. jan. 25. és 2023. okt. 31. között

Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Szolnok, 2023. június 2 - 4.
A szolnoki palacsintafesztivál több napon keresztül várja az érdeklődőket és a palacsinták szerelmeseit. A finom palacsinták fogyasztása mellett számtalan egyéb program is vár a látogatókra.
bővebben
Édes Napok
Édes Napok
Győr, 2023. június 2 - 4.
Idén is megrendezésre kerül a győri édesség napok, amelyre nem csak az édesszájúakat hívják. Ismét a megszokott helyszínen várják a szervezők a látogatókat a csokifesztivál alkalmából. Az összes korosztálynak ajánlott ez a kellemes családi program.
bővebben
Kemencés Gasztronómiai és Kulturális fesztivál
Kemencés Gasztronómiai és Kulturális fesztivál
Szihalom, 2023. június 2 - 4.
A Heves megyei településen rendezik meg a következő nagy népszerűségnek örvendő rendezvénysorozatot. A programokban bővelkedő rendezvény a sokszínűsége miatt a környékbeli települések lakói számára is közkedvelt.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Komárom, 2023. június 2 - 4.
Már hazánkban is jó ideje teret hódított magának a street food, mely lényege a kézben elférő ételek menet közbeni fogyasztása. A food truck, azaz a meleg ételkülönlegességeket árusító mozgó büfé, pedig az a hely, ahonnan beszerezhetőek ezek a finomságok.
bővebben
Vadkolbász és Borfesztivál
Vadkolbász és Borfesztivál
Nemesnádudvar, 2023. június 3.
A gasztronómia nagyágyúi jelennek meg ezen a különleges eseményen, s a felvonultatott portékák, a levegőben szállongó illatok garantáltan elkápráztatják az érdeklődőket.
bővebben
Rosalia fesztivál
Rosalia fesztivál
Budapest, 2023. június 9 - 11.
A budapesti esemény elsősorban a rosé, gyöngyöző, habzó és pezsgő bor fesztiválja, de a borászok természetesen más bortípusokkal is készülnek. A legnagyobb nyárköszöntő borfesztre közel 30.000 vendéget várnak a szervezők a főváros egyik legszebb részén.
bővebben
Borvidékek Hétvégéje
Borvidékek Hétvégéje
Monor, 2023. június 9 - 10.
Újra közel ezer pince hívja az érkezőket a híres borvidék településére, ahol ezernyi élmény és program vár mindenkire. A rendezvény a monori Pincefalu területén és a városközpontban kerül megtartásra.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Zalaegerszeg, 2023. június 9 - 11.
Újra elszabadulnak a street food guruló árusai. A magával ragadó hangulattal bíró gasztroshow ezúttal Zalaegerszegen várja az éhes vándorokat, kíváncsi érdeklődőket, a finom falatok, a remek zenék és a látványos sportesemények rajongóit.
bővebben
Nyitott pincék napja
Nyitott pincék napja
Balatongyörök, 2023. június 10.
A finom balatoni borok, az élménydús balatoni hangulat, a vízpart és a baráti beszélgetések mindenkit várnak ezen a különleges napon. A borászok megnyitják pincéiket az érkezők előtt.
bővebben
Vadételfőző Fesztivál
Vadételfőző Fesztivál
Kács, 2023. június 10.
Ízletes vadételekkel várnak minden érdeklődőt a kácsi helyszínre. A vadfőző rendezvény immáron sokadik alkalommal kerül lebonyolításra, amely csodálatos természeti környezetben található.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!