69 találat 2022. szept. 23. és 2023. szept. 30. között

Sörfesztivál
Sörfesztivál
Hatvan, 2022. október 7 - 8.
Hatvanban ismét megkezdődik a sörkedvelők nagy örömére a következő sörök ünnepe, melyre sok szeretettel várják a kedves érdeklődőket. Egész napos programok, ahol mindenkinek lehetősége lesz kikapcsolódni a több napos esemény ideje alatt.
bővebben
Süllő, Keszeg, Harcsa és Ponty Party
Süllő, Keszeg, Harcsa és Ponty Party
Agárd, 2022. október 7 - 9.
Izgalmas gasztrokaland kínálkozik a Velencei-tó közelében. A hal kiváló ásványi anyag forrásként szolgálhat az embereknek. Mivel sajnos Magyarország halfogyasztása elenyésző például a tengerparti országokéhoz képest, kifejezetten hasznos, hogy megszervezik ezt a remek agárdi
bővebben
Tortafesztivál
Tortafesztivál
Palotás, 2022. október 8.
Minden édesszájú érdeklődőt várnak a palotási eseményre, hiszen itt torták és sütemények kavalkádja várható. A családias légkörű rendezvényen cukrászati bemutatók és kóstolók is lesznek.
bővebben
Gesztenyefesztivál
Gesztenyefesztivál
Ágfalva, 2022. október 8 - 9.
A Győr–Moson–Sopron megyei Ágfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán.
bővebben
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kakaspörkölt-főző Fesztivál
Kiskőrös, 2022. október 8.
A Bács-Kiskun megyei településen minden évben megrendezik a kakaspörkölt-főző bajnokságot. Ez az év sem múlhat el az esemény nélkül, hiszen ez az egyik legkedveltebb programsorozata a városnak, melyet előszeretettel látogatnak a környékbeli lakók is.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Jánossomorja, 2022. október 8.
Jánossomorja - mely Győr-Moson-Sopron megyében található - évről-évre rendez tök ünnepet, ami az ősz egyik legkedveltebb eseménye a térségben. A sokoldalúan felhasználható tököt jól megünneplik a több napos szórakoztató programsorozaton.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Pannonhalma, 2022. október 8.
Pannonhalmán az idén is lesz bornapok, amely igazi gasztronómiai és kulturális programsorozat. Minden évben szentelnek időt az esemény megrendezésére, mely a környéken élők számára is kiemelkedő rendezvénynek számít, hiszen sokan látogatják távolabbi településről is.
bővebben
Káposztás Étkek Napja
Káposztás Étkek Napja
Demjén, 2022. október 8.
A Heves megyei Demjénben rendezik meg a Káposztás Étkek Ünnepét. A változatos programkínálatot nyújtó esemény számos újdonsággal készül, mely az ősz egyik legkedveltebb rendezvénye a térségben.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Börcs, 2022. október 8.
A Győr-Moson-Sopron megyei Börcsön a hagyományokat követve rendezik meg a már jól ismert tökfesztet. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseményre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak. A börcsi rendezvényt néptáncosok táncaikkal nyitják meg.
bővebben
Asia GasztroFesztivál
Asia GasztroFesztivál
Budapest, 2022. október 8.
Rákospalotán az Asia Center épületkomplexumban kerül megrendezésre a gasztronómiai élményekkel dúsított családi nap. A helyszínen több híres személy ragad fakanalat a látványkonyhában, hogy a legcsodásabb ízekkel kápráztasson el mindenkit.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner