129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Szilvanapok
Szilvanapok
Szarvas, 2022. szeptember 9 - 11.
Húsz évnél is többször rendezték már meg a szarvasi szilvanapokat, az idén ismét minden a szilváról fog szólni azokon a bizonyos napokon. Itt szinte mindent megtalálható, aminek valaha is köze volt a szilvához. Az időpont a legideálisabb a rendezvény megrendezésének
bővebben
Hadházi Káposztás Napok
Hadházi Káposztás Napok
Hajdúhadház, 2022. szeptember 9 - 11.
A hadházi lapos fejű káposzta ország szerte ismert és szeretett, úgy tartják ebből a legjobb készíteni a töltött káposztát. Kevésbé szakad töltéskor és az íze is rendkívül zamatos. A hajdúságiak nemhiába tűzték ki célul, hogy még elismertté tegyék a hazai konyhák
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Csenger, 2022. szeptember 9 - 10.
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengeren az idén is kezdetét veszi a gasztronómiai eseménysorozat következő rendezvénye. A méltán ismert település évek óta megrendezi a vidék egyik legjellegzetesebb terméke kapcsán az almafesztet. A szabolcsi alma okot ad a helyieknek és a
bővebben
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Szoboszlói Gasztronómiai Napok
Hajdúszoboszló, 2022. szeptember 9 - 11.
A hajdúszoboszlói rendezvényen minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere. Az esemény célja, hogy a látogatókat megismertesse a régi hajdúsági ételekkel, valamint a helyi gasztronómiával. Bár fókuszban a finom ételek lesznek, számos izgalmas program is várja a látogatókat.
bővebben
Haluska fesztivál
Haluska fesztivál
Vanyarc, 2022. szeptember 10.
A Nógrád megyei település az idén is megrendezi a haluska ünnepét. Ha valaki nem ismerné a haluskát, akkor a sztrapacska néven is elhíresült ételről biztos hallott már mindenki. A szeptemberi programsorozat egy gasztronómiai és kulturális rendezvény.
bővebben
Göcseji szilvafesztivál
Göcseji szilvafesztivál
Szilvágy, 2022. szeptember 10.
Az őszelő egyik legkedveltebb gyümölcse, a szilva a sztárja ennek a gasztronómiai és egyben népi kulturális rendezvénynek, melynek egy tündéri kis zalai település ad otthont. Szilvás ételek és szilvapálinka várja a látogatókat.
bővebben
Pálinkafesztivál
Pálinkafesztivál
Gyula, 2022. szeptember 15 - 17.
Ebben az évben is mindenkit vár a népszerű pálinkás rendezvény a fürdővárosban. A Dél-Alföld egyik legnagyobb rendezvénye ez, amelyre évente több ezer látogató érkezik. Magas színvonalú szakmai és szórakoztató programokkal várnak mindenkit.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Szekszárd, 2022. szeptember 15.
Szekszárdon minden a szőlőről és a borról szól az idei rendezvénysorozaton is. A már hagyományossá vált megrendezésre kerülő eseményen a szüreti napok igazi különleges eseményekkel várja a kilátogató közönséget, többek között szüreti felvonulással készülnek az idei
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2022. szeptember 16 - 18.
Már sokadik alkalommal rendezik meg a zalai település sörünnepét. Minden sör fogyasztó előszeretettel fordul meg ezen a már jól ismert eseményen. Igazi baráti találkozókat szoktak ide szervezni, hiszen nincs olyan sörfogyasztó, aki szeretne egyedül inni.
bővebben
Őrségi Tökfesztivál
Őrségi Tökfesztivál
Őriszentpéter, 2022. szeptember 16 - 18.
A tök ünnepét az idén is megrendezik a Vas megyei városban Őriszentpéteren, valamint Nagyrákos, Szalafő, Magyarszombatfa is tartogat több programlehetőséget az Őrségi Tökről elnevezett programsorozaton, melyet több, mint tíz éve mindig megrendeznek a települések.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner