129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonkenese, 2022. augusztus 27.
Akik házias és különleges ízvilágú lecsóra vágynak, látogassanak el a Balaton mellé, ahol ebben az évben is megtartják a méltán népszerű lecsós rendezvényt. Itt a család apraja-nagyja kikapcsolódhat, hiszen az eseményen izgalmas programok várhatók.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Püspökhatvan, 2022. augusztus 27.
Pest megyében a hegyes-völgyes vidéken elterülő Püspökhatvanban mindent tudnak, amit csak a hazánk egyik legkedveltebb süteményéről tudni lehet. Nem is csoda, hiszen már sokadik alkalommal rendezik meg sokunk örömére a rétesek ünnepét.
bővebben
Kertvárosi lecsófesztivál
Kertvárosi lecsófesztivál
Tatabánya, 2022. augusztus 27.
Jótékonysági lecsófőzést szerveznek az árván maradt kutyusokért a Komárom-Esztergom megyei településen. Az egész napos gasztronómiai és szórakoztató eseményre minden lecsó rajongót, lecsó főzésére vállalkozót sok szeretettel várnak a rendezők.
bővebben
Pincefesztivál
Pincefesztivál
Lajoskomárom, 2022. augusztus 27.
A bor szerelmesei számára kihagyhatatlan eseményről van szó. Senkinek sem kell hosszan bizonygatni, hogy a magyar borok nemzetközi viszonylatban is kiemelkedők. Fejér megye különösen kiemelkedő szereppel rendelkezik a borok terén.
bővebben
Grill és Kézműves Sörfesztivál
Grill és Kézműves Sörfesztivál
Tokaj, 2022. augusztus 27.
Ha nyár, akkor kerti grillezés. Képzeljük csak magunk elé a faszénen sült húsok és zöldségek fenséges illatát, a friss és ropogós salátát mellé, a hideg búzasört egy lédús citromkarikával. Nincs ehhez fogható! Ugye rögtön megéhezik az ember a sorokat olvasva?
bővebben
Sóletfesztivál
Sóletfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 28.
Sokan kedvelik a sóletet Magyarországon és végre egy program, ami csak nekik szól. A fővárosban megtartandó eseményre minden sólet kedvelőt szeretettel várnak a szervezők és a kerületi lakosok.
bővebben
Kakaós Csiga Fesztivál
Kakaós Csiga Fesztivál
Göd, 2022. augusztus 29 - szeptember 4.
Kiskorában mindenki előszeretettel majszolta az ízletes kakaós csigát, azonban sokak számára a rajongás az idő múltával, felnőttkorban is megmaradt. Végre, egy olyan esemény, ahol minden az ízletes kakaós csigáról szól!
bővebben
Belvárosi Sörfesztivál
Belvárosi Sörfesztivál
Budapest, 2022. augusztus 30 - szeptember 4.
A sörkedvelő közönség számára ismét nagy ünnep közeledik, hiszen újfent megtartják a fővárosban a söröket felvonultató programsorozatot. Itt minden évben kiváló minőség kerül bemutatásra, hazai és nemzetközi szinten. Kézművesek és nagyiparosok mutatják be termékeiket.
bővebben
Budafoki Pezsgő és Borfesztivál
Budafoki Pezsgő és Borfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 2 - 4.
Az idén is megrendezésre kerül a méltán híres bor és pezsgő ünnep Budafokon. A már jól ismert rendezvénysorozat minden minőségi italt, s minőségi szórakozást kedvelő számára kiváló lehetőség a kellemes kikapcsolódás átélésére, megtapasztalására.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Szentes, 2022. szeptember 2 - 3.
Csongrád megyében Szentesen is nagyon szeretik a lecsót, nem véletlen, hisz az egyszerű, de nagyszerű ételt sokunk fogyasztja örömmel. Így nem meglepetés, hogy az egyszerűség ámde nagyszerűség jegyében az idén is megrendezik a lecsóról elnevezett szentesi nyár végi ünnepet.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner