129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Balatoni Halfesztivál
Balatoni Halfesztivál
Siófok, 2022. október 7 - 9.
Siófokon sok halrajongó örömére ismét megrendezik a siófoki Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztronómiai rendezvény. Ezeken a napokon minden a halról szól, mindez többféle fajtából, így különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek.
bővebben
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Burgonya Fesztivál és Burgonya Napok
Kiskunhalas, 2022. október 7 - 8.
Alig akad olyan ember, aki ne szeretné a burgonyát, a burgonyás ételeket. A kiskunhalasi rendezvény az idén is megtartja a burgonya napokat és ünnepélyt, melyről nem hiányozhatnak a burgonyát kedvelők táborai. A gasztronómiai esemény számos programmal várja a látogatókat.
bővebben
Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnep
Dunakanyar Bor- és Pálinkaünnep
Vác, 2022. október 7 - 9.
Ismét a gasztronómiáé és a könnyű zenéé lesz a főszerep Vácott. A környék egyik legkedveltebb eseménye a váci programsorozat, mely évek óta kedvelt szórakoztató rendezvény. A több napos esemény számos fellépőt vár az idén is.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Hatvan, 2022. október 7 - 8.
Hatvanban ismét megkezdődik a sörkedvelők nagy örömére a következő sörök ünnepe, melyre sok szeretettel várják a kedves érdeklődőket. Egész napos programok, ahol mindenkinek lehetősége lesz kikapcsolódni a több napos esemény ideje alatt.
bővebben
Tortafesztivál
Tortafesztivál
Palotás, 2022. október 8.
Minden édesszájú érdeklődőt várnak a palotási eseményre, hiszen itt torták és sütemények kavalkádja várható. A családias légkörű rendezvényen cukrászati bemutatók és kóstolók is lesznek.
bővebben
Gesztenyefesztivál
Gesztenyefesztivál
Ágfalva, 2022. október 8 - 9.
A Győr–Moson–Sopron megyei Ágfalván a gesztenye ünnepét idén is megtartják, hiszen minden alkalommal nagy érdeklődés övezi a rendezvényt. A Vadon Lovas Club idén is várja a vendégeket a gesztenyéről szóló idei évi rendezvénysorozatán.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Jánossomorja, 2022. október 8.
Jánossomorja - mely Győr-Moson-Sopron megyében található - évről-évre rendez tök ünnepet, ami az ősz egyik legkedveltebb eseménye a térségben. A sokoldalúan felhasználható tököt jól megünneplik a több napos szórakoztató programsorozaton.
bővebben
Füredi Szüret
Füredi Szüret
Balatonfüred, 2022. október 14 - 16.
Szüreti fesztivál és szüreti felvonulás Balatonfüreden. A borkedvelők és borkészítők egyik kedvenc időszaka a szüret, a szőlő betakarítása, feldolgozása. A hosszan dédelgetett tőkék ajándéka a szőlő, melyből a végső stádiumában bor készül.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Velem, 2022. október 14 - 16.
A Vas megyei rendezvényen az idén is minden a gesztenyéről fog szólni. A szelídgesztenyét kedvelők már jól ismerik a gesztenyefesztivál rendezvénysorozatot. Az idén ismételten megrendezésre kerül majd ez a gasztronómiai programsorozat. Mindenkit várnak az eseményre.
bővebben
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Balatonfenyves, 2022. október 15.
A balatonparti települést töpörtyűk illata lengi körül, hiszen az ősz egyik legkiemeltebb gasztronómiai rendezvényét tartják meg. A kulturális és szórakoztató programsorozat minden évben feleleveníti a hagyományokat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner