129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Székesfehérvár, 2022. szeptember 24.
Nincs olyan magyar ember, aki ne evett volna lecsót, azt az igazi hagyományos parasztételt, mely a nyár egyik nagy slágere, friss alapanyagokból, némi kolbásszal, tojással vagy bármilyen variációval kiegészülve laktató egytálétel. Főzhető akár szabad tűzön is, úgy még
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Esztergom, 2022. szeptember 24.
A hagyományokhoz hűen a helyiek megfőzik a jobbnál jobb lecsókat. Jó pár éve már, hogy a település is csatlakozott azokhoz a városokhoz és községekhez, akik ezt az egyszerű, de nagyszerű ételt választják vendégcsalogatónak.
bővebben
Palacsintafesztivál
Palacsintafesztivál
Budapest, 2022. szeptember 24.
A fővárost az idén is ellepik a palacsintások, melyet minden palacsintarajongó sok szeretettel fogad minden alkalommal. A fővárosi palacsinta fesztivál minden édesség imádónak az egyik kedvenc variációja lehet, hiszen könnyen elkészíthető finomság a hétköznapokra is.
bővebben
Tiszai Hal Napja
Tiszai Hal Napja
Szolnok, 2022. szeptember 24 - 25.
Az esemény minden hal kedvelőt vár, de nem csak őket, hanem mindenkit, aki egyben kikapcsolódásra is vágyik. A gasztrokulturális rendezvény igencsak bővelkedik programokban. A Tiszai halat népszerűsítő fesztiválnak számos célja van, többek között a halfogyasztás
bővebben
Pörkölt fesztivál
Pörkölt fesztivál
Alsónémedi, 2022. szeptember 24.
Munkába állnak a bográcsok a településen, ahol a főzőcsapatok összemérhetik tudásukat és a legfinomabb pörkölt-receptjeiket. A gasztro-rendezvény tökéletes családi programnak ígérkezik, finom falatokkal, gyermekműsorokkal, zenékkel egyaránt.
bővebben
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2022. szeptember 30 - október 2.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Ábrahámhegy, 2022. szeptember 30 - október 2.
A Veszprém megyei Ábrahámhegyen az idén is lesz szüreti ünnepség, azaz murci ünnep, melyet minden évben megtartanak. A Közép–Dunántúli település a Balaton északi partján, keletre fekszik Badacsonytól, 5 km-re Révfülöptől.
bővebben
Édes Napok Csokoládé- és Édességünnep
Édes Napok Csokoládé- és Édességünnep
Budapest, 2022. szeptember 30 - október 2.
Ismét kezdetét veszi a budapesti csokoládé fesztivál elnevezésű rendezvény, mely sokadik alkalommal kápráztatja el a fővárosiakat. Finomabbnál finomabb csokoládék, édességek várják a vendégeket az ünnepségre. Ez a nap tényleg ünnepnek számít az édességrajongók számára.
bővebben
Zempléni Szabad Pálinka Nap
Zempléni Szabad Pálinka Nap
Füzér, 2022. október 1.
A füzéri várnál az idén is megrendezik a környék egyik legpálinkásabb ünnepét, mely helyet ad a pálinkafőző mestereknek, hogy bemutassák pálinkaműhelyeik termékeit. Izgalmas és érdekesebbnél érdekesebb programok kíséretében megismerkedhetnek az idei termések
bővebben
Disznótoros Kolbászfesztivál
Disznótoros Kolbászfesztivál
Budapest, 2022. október 7 - 9.
A fővárosiak sem maradhatnak ki a disznótorosból. Budapesten az előző évek nagy tömegeket vonzó hagyományőrző ünnepségét az idén is megtartják a programsorozat szervezői. Minden vidéki ízek kedvelői számára tökéletes programlehetőség, a disznótoros kolbász ünnep.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner