129 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Zamat Fesztivál
Zamat Fesztivál
Debrecen, 2022. szeptember 16 - 18.
Az idén is lesz zamatos és ízletes finomságokat kínáló programsorozat, melyet az idei évben is nagy és hangulatos eseménnyé bővítették ki a rendezvény szervezői. A debreceni gasztronómiai rendezvénysorozat ismét bővelkedik majd sok-sok finomsággal.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Gyenesdiás, 2022. szeptember 17.
A kolompér, kompér, krompér, kolompír, grulya, svábtök, földialma, pityóka, krumpedli, krumpli azaz a burgonya ünnepét ülik meg Gyenesdiáson a Zala megyei nagy községben. Itt minden a burgonyáról fog szólni az idei programsorozaton is.
bővebben
Kenyérfesztivál
Kenyérfesztivál
Győr, 2022. szeptember 17.
A megyeszékhely ad otthont már több, mint 15 éve a kenyér ünnepének, ahol lehetőség adatik a szakma legjobbjainak a bemutatkozásra, a közönség megnyerésére. Több kategóriában mérkőznek meg egymással a pékek, melyeket a szakma neves zsűrije értékel. Idén is a közönség
bővebben
Tirpák Fesztivál
Tirpák Fesztivál
Nyíregyháza, 2022. szeptember 17 - 18.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismét megrendezik a Tirpák elnevezésű eseményt, mely egyik jellegzetes ünnepe. A két napos rendezvényt évről évre többen látogatják, számos különleges élménnyel és gasztronómiai értékekkel teletűzdelt ünnepnek néznek elébe a helyiek
bővebben
Aludttej Fesztivál
Aludttej Fesztivál
Boldva, 2022. szeptember 17.
A Borsod megyei Boldván rendezik a helyiek és a környékbeliek egyik legkedveltebb programsorozatát. Az eseményre minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak. Több, mint öt éve, hogy minden nyáron nyújt kikapcsolódást egy egész napra a rendezvény.
bővebben
Káposztafesztivál
Káposztafesztivál
Sajóvelezd, 2022. szeptember 17.
A káposzta ünnepét ülik ezen a napon sajóvelezdi lakosok. A borsodi kis falu családias hangulatú rendezvényén zenés felvonulás, termésáldás, ízletes káposztás ételek és savanyúságok mellett gyermekműsor és zenés program várja az érdeklődőket.
bővebben
Szüreti- és borfesztivál
Szüreti- és borfesztivál
Mohács, 2022. szeptember 23 - 24.
A mohácsi vigasságnak nem igen akad párja, így van ez szüretkor is. A helyi Önkormányzat már sokadjára rendezi meg a szüreti mulatságot. A feszt helyszínéül a Széchenyi tér szolgál.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balassagyarmat, 2022. szeptember 23 - 25.
Többnapos rendezvényre várják a szervezők a bor kedvelőit Szent Mihály napján. Fergeteges hangulat és remek borok várják a programra kilátogató vendégeket a Civitas Fortissima Téren. A belépés díjtalan kicsiknek, nagyoknak egyaránt.
bővebben
Gőzgombóc Fesztivál
Gőzgombóc Fesztivál
Geresdlak, 2022. szeptember 24.
A Baranya megyei település a gőzgombócairól méltán neves, így nem is csoda, hogy évről évre egyre többen látogatják a geresdlaki szórakoztató programokat felvonultató ünnepséget. Egész napos rendezvény a gasztronómia és a kikapcsolódás jegyében.
bővebben
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsési Káposzta fesztivál
Vecsés, 2022. szeptember 24 - 25.
Vecsésről mindenkinek a káposzta jut automatikusan az eszébe. A vecsésiek a hagyománnyá váló rendezvényüket a káposzta főszereplésével az idén is megtartják, melyre mindenkit várnak sok szeretettel. Itt minden a káposztáról fog szólni az idei rendezvényen is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner