197 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Gesztenye Fesztivál
Gesztenye Fesztivál
Keszthely, 2022. október 15 - 16.
Ősz egyik legkedveltebb terméke a gesztenye, mely számtalan vitamint tartalmaz, s jellegzetes ízével minden rajongója várja az októbert ez által. Keszthelyen egy igazi gesztenyés programsorozatot hoztak létre a helyiek, melynek főszereplője lett e nemes eledel.
bővebben
Sajt és Gasztronómiai Fesztivál
Sajt és Gasztronómiai Fesztivál
Kistelek, 2022. október 15.
A Csongrád megyei településen kerül sor a 2000-től minden évben megtartott gasztronómiai programsorozatra. Az esemény minden sajtimádónak kedvenc programjává lett az utóbbi évek alatt, mely nem is csoda, hiszen bőséges kínálatból csemegézhetnek a résztvevők.
bővebben
Vingardium in the city fesztivál
Vingardium in the city fesztivál
Budapest, 2022. október 15.
A megszokott minőség új köntösben. Ezt ötvözi a fővárosban megrendezésre kerülő gasztronómiai esemény. Bár a főszerep a boroké, természetesen más finomságokkal is készülnek a látogatók számára.
bővebben
Birsünnep
Birsünnep
Noszvaj, 2022. október 22.
A Heves megyei községet jól ismerik már a birsalma fesztivál rajongói, hiszen évről évre egyre nagyobb híre van már a rendezvénynek, melyet Noszvajon minden évben megrendeznek. Igazi kulináris élményekben lehet része, aki kilátogat és megkóstolja a birs különlegességeket.
bővebben
Süllőfesztivál
Süllőfesztivál
Szigliget, 2022. október 22 - 23.
A Veszprém megyeiek jól ismerik már a több, mint tíz éve minden évben megrendezésre kerülő ünnepséget, melyet a hal kedvelők is évről-évre meglátogatnak. A Szigligeti Turisztikai Egyesület szervezésében mindenkit sok szeretettel várnak az idei évben is.
bővebben
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Tárcsás Ételek Fesztiválja
Bogács, 2022. október 22.
Bogács települése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, mely már jól ismert a hagyományőrző eseményeiről. Gasztronómiai ünnepség az idén is lesz, ugyanis már gőzerővel zajlanak az előkészületek a rendezvény kapcsán.
bővebben
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Nagybereki töpörtyű fesztivál
Balatonfenyves, 2022. október 22.
A balatonparti települést töpörtyűk illata lengi körül, hiszen az ősz egyik legkiemeltebb gasztronómiai rendezvényét tartják meg. A kulturális és szórakoztató programsorozat minden évben feleleveníti a hagyományokat.
bővebben
Murci fesztivál
Murci fesztivál
Balatonlelle, 2022. október 22.
A murci ünnepét a Somogy megyei Balatonlellén is megtartják a helyiek. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak, különösen azokak, akik szeretik a finom ízeket és a kikapcsolódást nyújtó programokat. A rendezvény egy igazán sokoldalú lehetőség, melyet érdemes kihasználni
bővebben
Disznótoros fesztivál
Disznótoros fesztivál
Palotabozsok, 2022. október 29.
A Baranya megyei Palotabozsokon kezdetét veszi a szezonális gasztronómiai programsorozat. A hangulatos hagyományokon alapuló disznótoros ünnepre várják a látogatókat a szervezők. Minden korosztály talál kedvére való programokat a jeles eseményen.
bővebben
Garda fesztivál
Garda fesztivál
Tihany, 2022. november 4 - 6.
A garda - azaz a látott hal - régi hagyományokhoz kötődik. Az ősz a gardahalászat szezonja. Ezen rendezvényen felelevenítik ennek a különleges tevékenységnek a fortélyait, valamint az elkészítését. Jelentős gasztro esemény ez, amely sok érdekességgel szolgál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner