179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Tirpák Fesztivál
Tirpák Fesztivál
Nyíregyháza, 2022. szeptember 17 - 18.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében ismét megrendezik a Tirpák elnevezésű eseményt, mely egyik jellegzetes ünnepe. A két napos rendezvényt évről évre többen látogatják, számos különleges élménnyel és gasztronómiai értékekkel teletűzdelt ünnepnek néznek elébe a helyiek
bővebben
Almafesztivál
Almafesztivál
Jánosháza, 2022. szeptember 17.
A Vas megyei Jánosházán ismét gasztronómiai és kulturális programsorozat megrendezésén munkálkodnak az esemény szervezői. Az egészségre számtalan jó hatással bíró almának a helyiek nem véletlen szenteltek egy ünnepséget. A programsorozat számtalan szórakoztató programmal
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Szegvár, 2022. szeptember 17.
A Csongrád megyei település rendezi a bor és kalács kedvelők legjobb gasztronómiai eseményét. A színes szórakoztató produkciókkal teletűzdelt rendezvény várja a nagyközönséget egy remek kikapcsolódásra.
bővebben
Kakasfesztivál és Főzőverseny
Kakasfesztivál és Főzőverseny
Tard, 2022. szeptember 17.
A tardi Sándor-völgyi rendezvénytér Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az idén is megtelik majd finom kakaspörkölt illattal. A gasztronómiai rendezvénysorozat ismételten megrendezésre kerül sokak örömére, hiszen számtalan programmal várják a látogatókat minden évben.
bővebben
Aludttej Fesztivál
Aludttej Fesztivál
Boldva, 2022. szeptember 17.
A Borsod megyei Boldván rendezik a helyiek és a környékbeliek egyik legkedveltebb programsorozatát. Az eseményre minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak. Több, mint öt éve, hogy minden nyáron nyújt kikapcsolódást egy egész napra a rendezvény.
bővebben
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Bulyáki cseresznyepálinka fesztivál
Nagykörű, 2022. szeptember 17.
Gasztronómiai ünnepre készülnek a helyiek Nagykörűn. A sokszínű és változatos programokat kínáló eseménysorozat megnyitja kapuit a látogatók számára. A Tisza parti rendezvényre minden korosztályt szívesen látnak, ugyanis számos programból válogathatnak a betérő
bővebben
Káposztafesztivál
Káposztafesztivál
Sajóvelezd, 2022. szeptember 17.
A káposzta ünnepét ülik ezen a napon sajóvelezdi lakosok. A borsodi kis falu családias hangulatú rendezvényén zenés felvonulás, termésáldás, ízletes káposztás ételek és savanyúságok mellett gyermekműsor és zenés program várja az érdeklődőket.
bővebben
Corvin Sörfesztivál
Corvin Sörfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 21 - 25.
Fővárosunkat ismét ellepik a sörtermelő vállalkozások ezen sörnapok alkalmával. A finom és minőségi sörök kedvelői számára ideális eseménynek ígérkezik a következő Corvin sétányon megrendezésre kerülő budapesti Szezonnyitó Sör Ünnep. A különlegességet keresők
bővebben
Pesthidegkúti Sörfesztivál
Pesthidegkúti Sörfesztivál
Budapest, 2022. szeptember 22 - 24.
A Pesthidegkúti Sör Ünnepet már sokan jól ismerik. A szeptemberben megrendezésre kerülő esemény több napon keresztül várja a sörök szerelmeseit. A gasztronómiai programsorozat minden évben újabb és újabb meglepetésekkel vár mindenkit.
bővebben
Szüreti- és borfesztivál
Szüreti- és borfesztivál
Mohács, 2022. szeptember 23 - 24.
A mohácsi vigasságnak nem igen akad párja, így van ez szüretkor is. A helyi Önkormányzat már sokadjára rendezi meg a szüreti mulatságot. A feszt helyszínéül a Széchenyi tér szolgál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner