179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2022. szeptember 16 - 18.
Már sokadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörünnepét, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Rengeteg sörfogyasztó fordul meg ezen a már jól ismert eseményen.
bővebben
Őrségi Tökfesztivál
Őrségi Tökfesztivál
Őriszentpéter, 2022. szeptember 16 - 18.
A tök ünnepét az idén is megrendezik a Vas megyei városban Őriszentpéteren, valamint Nagyrákos, Szalafő, Magyarszombatfa is tartogat több programlehetőséget az Őrségi Tökről elnevezett programsorozaton, melyet több, mint tíz éve mindig megrendeznek a települések.
bővebben
Aszú fesztivál
Aszú fesztivál
Erdőbénye, 2022. szeptember 16 - 17.
A gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozat több napon keresztül várja a feltöltődni vágyókat. Az Erdőbényei Önkormányzat mindenkit sok szeretettel vár az aszú ünnepére.
bővebben
Görhönyfesztivál
Görhönyfesztivál
Kistarcsa, 2022. szeptember 17.
2004-ben sütöttek először versenyszerűen görhönyt Kistarcsán. A Kistarcsai Kulturális Egyesület tagjai ezt az egyszerű, de igen sokféle néven ismert, s számtalan módon elkészíthető krumplilepényt találták a városra legjellemzőbb gasztronómiai különlegességnek.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Gyenesdiás, 2022. szeptember 17.
A kolompér, kompér, krompér, kolompír, grulya, svábtök, földialma, pityóka, krumpedli, krumpli azaz a burgonya ünnepét ülik meg Gyenesdiáson a Zala megyei nagy községben. Itt minden a burgonyáról fog szólni az idei programsorozaton is.
bővebben
Summásság Ételeinek Bemutatója és Versenye
Summásság Ételeinek Bemutatója és Versenye
Bogács, 2022. szeptember 17.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben több, mint tíz évvel ezelőtt rendezték meg először a Summásság nevet viselő gasztronómiai eseményt, mely már akkor sok látogatót tett kíváncsivá a hír hallatán.
bővebben
Kenyérfesztivál
Kenyérfesztivál
Győr, 2022. szeptember 17.
A megyeszékhely ad otthont már több, mint 15 éve a kenyér ünnepének, ahol lehetőség adatik a szakma legjobbjainak a bemutatkozásra, a közönség megnyerésére. Több kategóriában mérkőznek meg egymással a pékek, melyeket a szakma neves zsűrije értékel. Idén is a közönség
bővebben
Töltött káposzta fesztivál
Töltött káposzta fesztivál
Mezőberény, 2022. szeptember 17.
A Dél–Alföldi városban ismét megrendezik a gasztronómiai programsorozatot. Nincs olyan magyar ember, aki ne ismerné és szeretné a töltött káposztát, ha mást nem akkor ünnepi alkalmakkor a magyar konyhákban egyszer-egyszer előfordul, hogy elkészítik a háziak.
bővebben
Lecsófesztivál és Főzőverseny
Lecsófesztivál és Főzőverseny
Piliscsaba, 2022. szeptember 17.
A lecsót kedvelő közönség már jól ismeri a piliscsabai eseményt, melyet minden évben megrendeznek a helyiek és a szervezők. Ez egy kihagyhatatlan lehetőségek jobbnál jobb lecsók kóstolására. A főzni vágyóknak is nagy lehetőség, hogy bemutassák tehetségüket.
bővebben
Kivilágos Kivirradtig Fesztivál
Kivilágos Kivirradtig Fesztivál
Kisújszállás, 2022. szeptember 17.
Ismét megrendezik a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kisújszálláson a leggasztrománabb rendezvényt, melyet több éve már minden ősszel megrendeznek. A gasztronómiai programsorozat évek óta hívogatja színes programjaival a környékbelieket és a turistákat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner