179 találat 2022. aug. 11. és 2023. febr. 28. között

Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegy, 2022. augusztus 4 - 13.
Több napon keresztül vár minden érdeklődőt az Ábrahámhegyi Bornapok. A változatos és különleges programok mellett a helyi borok kerülnek előtérbe, melyeket a helyszínre érkezők is megkóstolhatnak.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2022. augusztus 5 - 28.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, amely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Bor Mámor Bénye
Bor Mámor Bénye
Erdőbénye, 2022. augusztus 11 - 14.
Erdőbénye ebben az évben is várja a borkedvelőket. A Bor-Mámor fesztiválsorozat az erdőbényei kertekben kerül megrendezésre. Ez a fesztivál az egyik legsikeresebb Tokaj-Hegyalján. A tökéletes vidéki idill, a festői környezet, mind Erdőbénye mellett szól.
bővebben
Zalakarosi Bornapok
Zalakarosi Bornapok
Zalakaros, 2022. augusztus 11 - 14.
Zalakaros egyik kedvelt rendezvénye a Bornapok, amelyre minden nyáron sor kerül. A helyi borosgazdák és más borvidékek pincészetei is bemutatkoznak a látogatóknak. A különleges zalai és balatoni borok szerelemeseinek ezen a programon mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Alföldi Street Food Fesztivál
Alföldi Street Food Fesztivál
Cegléd, 2022. augusztus 11 - 13.
A ceglédi Streetfood fesztivál ételei hihetetlen mennyiségben várnak mindenkit ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok minden korosztályt ide csábítanak.
bővebben
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Badacsonytördemic, 2022. augusztus 12 - 14.
Különleges gasztronómiai feszt kerül megrendezésre Badacsonytördemicen. Az esemény résztvevői koncerteken, színpadi előadásokon és kézműves vásáron is részt vehetnek. Akik kedvelik a tájegységre jellemző házias ételeket, semmiképpen se hagyják ki a rendezvényt.
bővebben
Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
Esterházy Barokk Ételfőző Fesztivál
Fertőd, 2022. augusztus 12 - 13.
A gasztronómia kedvelőit várja a fertődi ételfőző feszt. Az Esterházy kastéllyal szemközti oldalon, a sétányon megrendezésre kerülő eseményen turisztikai, gasztronómiai és kulturális programok is megrendezésre kerülnek.
bővebben
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsva, 2022. augusztus 12 - 14.
Tolcsván a kastélyparkban kerül megrendezésre a neves borfeszt. A helyiek és az ország több szegletéből érkezők ebben az évben is színes, különleges programkínálattal számolhatnak.
bővebben
Tarka Marhafesztivál
Tarka Marhafesztivál
Bonyhád, 2022. augusztus 12 - 13.
Bonyhádon rendezik a tarka marhák különleges napját, amikor a marhahúsból készült ételek kerülnek előtérbe. Itt biztosak lehetünk abban, hogy mindenki tele hassal távozik a rendezvényről.
bővebben
Pogácsafesztivál
Pogácsafesztivál
Kétegyháza, 2022. augusztus 12 - 14.
Tepertős, sajtos, túrós vagy köményes, nem számít! Háziasszonyok, elő a sodrófával és kötényekkel, jöhetnek a nagymama legféltettebb titkos receptjei a fiók mélyéről, mert nem babra megy a játék! A Békés megyei településen nem maradhat el ez az összejövetel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner