94 találat 2023. máj. 26. és 2024. márc. 31. között

Zenei Napok
Zenei Napok
Nyírbátor, 2023. augusztus 9.
A településen felejthetetlen komolyzenei programok várhatók. A zenekedvelő közönséget változatos zenei kínálattal várják a szervezők. Itt az összes korosztály kellemesen kikapcsolódhat.
bővebben
Hell Vill Fesztivál
Hell Vill Fesztivál
Csorna, 2023. augusztus 10 - 13.
Többnapos rendezvényhétvége várja az underground rajongóit Csornán, ahol a műfaj számos képviselője lép színpadra. Metal, hardcore, deathcore bandák és további előadók gondoskodnak a fantasztikus hangulatról.
bővebben
DJ Tour Fest
DJ Tour Fest
Tiszafüred, 2023. augusztus 10 - 12.
Különleges fesztiválhangulattal ajándékoz meg idén mindenkit ez a tiszafüredi esemény. A kellemes fürdővárosban ezen a nyáron is zenével telnek meg a napok a rendezvényen. Étel, ital és sok érdekes program vár a kilátogatókra.
bővebben
RockBalaton
RockBalaton
Fonyód, 2023. augusztus 10 - 13.
Évről évre mindenkit vár a kiváló fonyódi program, amely mindig a Balaton partján kerül megrendezésre. A Balatoni városban pár napon keresztül fantasztikus buli hangulat fog uralkodni.
bővebben
Wild East Rock
Wild East Rock
Rakamaz, 2023. augusztus 11 - 13.
Idén ismét összegyűlnek a rock és a metál rajongók a Hegyalján. A helyszín a régi: a rakamazi Tisza Kempingben, a folyó parton, motorok, haverok, csajok és persze rock and roll! A rendezvényen évről évre neves belföldi és külföldi előadók lépnek fel.
bővebben
Meteor Music Festival
Meteor Music Festival
Kaba, 2023. augusztus 11.
Az elektronikus zene rajongói számára kihagyhatatlan lehetőséget ígér ez a szabadtéri program. A változatos zenei hangzásvilágról 16 órában több mint tíz DJ gondoskodik. A kabai sportpálya ideális helyszínt biztosít a tucatnyi közreműködőnek.
bővebben
AlteRába Fesztivál
AlteRába Fesztivál
Körmend, 2023. augusztus 17 - 20.
Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően ez az év sem telhet el a különleges rendezvény nélkül. A városba látogatókat izgalmas és színvonalas programok várják, amelyek között számtalan zenei koncert is található.
bővebben
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Tab, 2023. augusztus 17 - 19.
A rock zene rajongói egy fantasztikus eseményen vehetnek részt, ráadásul a Balatontól nem messze. Egy olyan rendezvényről van szó, ahol számtalan kiváló zenekar képviselteti magát és szórakoztatja a nagyérdeműt!
bővebben
Szoboszlói Dixieland Napok
Szoboszlói Dixieland Napok
Hajdúszoboszló, 2023. augusztus 18 - 19.
A település egy pár napra a dixie rajongók fellegvára lesz, hiszen ebben az évben is megrendezik a hajdúszoboszlói Dixieland napokat. A dixie zene szerelmesei egy teljes hétvégén át élő koncerteket hallgathatnak, amelyek több ponton is elérhetők a városban.
bővebben
Szent István napi Zenei Fesztivál
Szent István napi Zenei Fesztivál
Esztergom, 2023. augusztus 18 - 20.
A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezik a sokak által kedvelt esztergomi program sorozatot, mely több rétegnek megfelelő kikapcsolódási lehetőség kínál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!