61 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

AmfiFeszt
AmfiFeszt
Budapest, 2023. szeptember 8 - 10.
Utazás térben és időben. Mégpedig visszafelé, s a helyszín az ókori Róma. Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt Budapestre, a Pacsirtamező utcai Amfiteátrumba, ahol megelevenedik a Forum Romanum, hogy kedvükre vásárolhassanak, miközben hagyományőrző csapatok vonulnak be és
bővebben
Szüreti Vigasságok
Szüreti Vigasságok
Gyenesdiás, 2023. szeptember 9.
A Zala megyei nagyközségben Gyenesdiáson ismét megrendezik a szüreti ünnepséget, vigasságot, melyet hagyományőrzés és szórakoztatás céljából szeptemberben egy egész napos rendezvénysorozat keretein belül tartanak meg minden ősszel.
bővebben
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Gyöngyös, 2023. szeptember 15 - 17.
A Heves megyei Gyöngyösön ismét megrendezik a méltán híres szüreti-napokat, melyre évről évre nagy az érdeklődés. A fehér borokat is ünneplik ezen a színvonalas eseményen, hiszen a vidékre jellemző fehér borok párját ritkítják a környéken.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Bogács, 2023. szeptember 16.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson ismét megrendezik a szüreti fesztivált, amely az év egyik legkedveltebb programja a térségben. Igazi hagyománya van már az ünnepélynek, mely bővelkedik meglepetésekben.
bővebben
Arácsi szüret
Arácsi szüret
Balatonfüred, 2023. szeptember 17.
A szeptember a szüret kezdetét jelenti, ilyenkor a szőlőtermelő vidékeken minden ekörül forog. A termés betakarítása számos hagyománnyal párosul. Balatonfüreden is több hagyományt ápolnak, az egyik ilyen éppen ez a feszt.
bővebben
Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2023. szeptember 22 - 24.
Balatonfüreden kerül megrendezésre ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori feszt ez, mely felvonulással színesített, hagyományt őrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Kossuth Toborzó
Kossuth Toborzó
Cegléd, 2023. szeptember 22 - 24.
Több mint húsz éve, hogy minden ősszel megrendezik a több napos ünnepséget Cegléden, mely a Kossuth Napok nevet viseli. Bármely érdeklődőt szeretettel fogadnak a rendezvény szervezői az idei évben. Színes programok kavalkádja várható ezúttal is.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tihany, 2023. szeptember 29 - október 1.
Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit a megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet évről évre ősszel tartanak a tihanyi város lakói. Gasztro és kulturális ünnepség várható színvonalas körülmények között.
bővebben
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2023. október 6 - 8.
A tokaji szüreti feszt az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Az összes környékbeli borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt, nem hiába. A borvidéken október első hétvégéjén évről évre megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Balatonszemes, 2023. október 7.
Balatonszemesen sem maradhat el a szüreti rendezvény. A szüreti felvonulás minden évben a község egyik legkedveltebb őszi programsorozata. A balatonszemesiek is fontosnak tartják a hagyományok ápolását, ez az esemény is ezt hivatott szolgálni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!