61 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Szoboszlói Folkhétvége
Szoboszlói Folkhétvége
Hajdúszoboszló, 2023. július 21 - 23.
Nyáron Hajdúszoboszló mindenki számára igazi népzenei és népművészeti programokat nyújt. A rendezvényen a néptáncé és a népművészeté a főszerep. A népi művészet különböző mesterei különleges bemutatókkal várják a látogatókat a külön erre a célra berendezett
bővebben
Puszta Ünnepe
Puszta Ünnepe
Kisújszállás, 2023. július 22.
A felújított százéves gémeskút köré hívják a hagyományszerető látogatókat a szervezők Kisújszálláson, feleleveníteni az egykori pusztai élet pillanatait, megélni a magyar hagyományokat, megismerni a népi kultúránkat.
bővebben
Anna bál
Anna bál
Balatonfüred, 2023. július 25 - 30.
Az ország egyik legrégebbi és legrangosabb társadalmi eseménye újfent megrendezésre kerül Balatonfüreden. A rendezvényen való részvétel életre szóló élményt jelent! A különleges feszten szebbnél-szebb hölgyek és gavallér úriemberek vesznek részt.
bővebben
Végvári Napok
Végvári Napok
Gyula, 2023. július 28 - 30.
Ez az év sem telhet el enélkül a történelmi rendezvény nélkül. Ezúttal is a török kor elevenedik meg a Gyulai-várban. A gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt lebilincselő programok várják.
bővebben
Kőszegi Ostromnapok
Kőszegi Ostromnapok
Kőszeg, 2023. augusztus 4 - 6.
Idén is augusztusban kezdődik a kőszegi várjáték a jurisics vár lábánál, amely a város egyik legmeghatározóbb eseménye. A rendezvényen az 1532-ben megtörtént török ostromra emlékeznek a helyiek. Nem mindennapi kavalkád vár a kiérkezőkre.
bővebben
Ősök Napja - Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés
Ősök Napja - Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés
Bugac, 2023. augusztus 4 - 6.
Idén is a Magyar Turán Szövetség rendezi meg a bugaci programot, amely a magyar ősöknek és a magyar történelemnek állít méltó emléket. Ez a fajta hagyományteremtés az össznemzeti összefogásnak is köszönhető.
bővebben
Máré Vári Viadalok
Máré Vári Viadalok
Magyaregregy, 2023. augusztus 5 - 6.
A letűnt korok szerelmesei újra átélhetik a középkort ezen a kiváló eseményen. A várban a vitézek bemutatói felelevenítik a középkor izgalmas világát mindazoknak, akik szeretnének visszacsöppenni a múltba!
bővebben
Magyarok Országos Gyűlése
Magyarok Országos Gyűlése
Ópusztaszer, 2023. augusztus 6 - 7.
Több, mint 10 éve, hogy minden nyáron megrendezésre kerül ez a rendezvény, melyre bármely korosztályt sok szeretettel várnak. Az eseményen magyar termékek, előadások és koncertek sokaságával készülnek az összejövetel megálmodói.
bővebben
Siklósi Várfesztivál
Siklósi Várfesztivál
Siklós, 2023. augusztus 11 - 13.
A Baranya megyei Siklóson a nyár beköszöntével egyre közeledik a Várban megrendezésre kerülő programsorozat, mely egy kiemelkedő esemény, hiszen középkori hangulatban telik és látványos felvonulások színesítik.
bővebben
Koronázási Ünnepi Játékok
Koronázási Ünnepi Játékok
Székesfehérvár, 2023. augusztus 13 - 20.
Itt egy felejthetetlen időutazáson vehetnek részt a történelem kedvelői, ugyanis a Királyi Napok rendezvénysorozat keretében az Árpád-házi királyok ősi koronázóvárosának falai közé beköltözik a középkor. A székesfehérvári téren felépített utcarészlettel, korhű
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!