47 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Síkvölgyi Lovasnapok
Síkvölgyi Lovasnapok
Tatabánya, 2022. augusztus 13 - 14.
Történelmi városunkban kerül megrendezésre a zazabányai lovas napok, ahol a programok teljesen ingyen látogathatók. A helyszínen a lovak lesznek a középpontban, hiszen a lovasprogramok lesznek túlsúlyban.
bővebben
Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Tata, 2022. augusztus 13 - 25.
Tata páratlan természeti adottságainak és barokk épületeinek, templomainak gyönyörű szépsége ideális egy ilyen nagyszabású rendezvény megszervezésének és lebonyolításának.
bővebben
Várnapok
Várnapok
Füzér, 2022. augusztus 14 - 21.
Sok meglepetéssel és különlegesen színvonalas programokkal várnak mindenkit erre a nívós rendezvényre. Összesen 5 programhelyszínen számtalan zenei koncert várja a látogatókat.
bővebben
Katonadal fesztivál
Katonadal fesztivál
Zalaapáti, 2022. augusztus 14.
„Rózsa, rózsa, bazsarózsa, szól a régi baka nóta!” Zala megye községe, Zalaapáti ad otthont egy kulturális eseménynek, mely a hazaszeretetről, a katonaéletről, hadtörténetről szól. A program évről évre megrendezésre kerül, hogy segítsenek átélni, átérezni a mai
bővebben
Nemzetközi Folklórnapok
Nemzetközi Folklórnapok
Sárvár, 2022. augusztus 16 - 20.
Ebben az évben is augusztusban kerül megrendezésre a folklór nap a városban, ahol megannyi helyszínen élvezhetik a programokat az érdeklődők. A Nádasdy-vár a rendezvény középpontja, ahol a legtöbb program megtalálható.
bővebben
Boglári Szüreti Fesztivál
Boglári Szüreti Fesztivál
Balatonboglár, 2022. augusztus 18 - 21.
Ezen a nyáron is érdemes ellátogatni a Balatonra, azon belül is leginkább Balatonboglárra, hiszen újra megrendezésre kerül a boglári Szüreti Fesztivál. Számtalan fellépő, bulisátor, pezsgőudvar és még sok más várja a bulizni vágyókat.
bővebben
Koronázási Ünnepi Játékok
Koronázási Ünnepi Játékok
Székesfehérvár, 2022. augusztus 19 - 21.
Itt egy felejthetetlen időutazáson vehetnek részt a történelem kedvelői, ugyanis a Királyi Napok rendezvénysorozat keretében az Árpád-házi királyok ősi koronázóvárosának falai közé beköltözik a középkor. A székesfehérvári téren felépített utcarészlettel, korhű
bővebben
Arató fesztivál
Arató fesztivál
Kerekegyháza, 2022. augusztus 19.
Ez egy olyan hagyományőrző esemény, amely már több, mint tíz éve szórakoztatja a településre látogatókat. Az aratás befejezésének végét a hagyomány szerint zenés-táncos felvonulással, táncmulatsággal, aratókoszorúk készítésével ünnepelték.
bővebben
Hídivásár
Hídivásár
Hortobágy, 2022. augusztus 19 - 21.
A Kilenclyukú híd ad otthont évtizedek óta a valaha országos hírű kirakodóvásárnak. Ez a nagymúltú esemény helyet biztosít a környékbeli és helyi kézműves mestereknek, megjelenni egy nem mindennapi népművészeti és kirakodó vásáron.
bővebben
Szent István Nap
Szent István Nap
Ópusztaszer, 2022. augusztus 20.
Érdemes a Szent István napot Ópusztaszeren eltölteni, hiszen egész nap családi programokkal várják az érkezőket. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban egész nap különleges programok várhatók. A megemlékezésre a belépés ingyenes.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner