58 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Veszprém, 2024. július 24 - 27.
A város egy pár napra a veszprémi utcai fesztiválnak ad otthont, amely több helyszínen is debütál. A fesztiválon több külföldi együttes is fellép, valamint a látogatók a legjobb utcazenészre is szavazhatnak.
bővebben
Ozora fesztivál
Ozora fesztivál
Dádpuszta, 2024. július 26 - augusztus 6.
A béke és szeretet rendezvényére invitálnak mindenkit ezen a nyáron is. Egy talpalatnyi Földi paradicsom lesz itt valamennyiünknek. Elektronikus zene, sivatagi blues zene és még sok más, ami az érdeklődőkre vár a program idején.
bővebben
FEZEN
FEZEN
Székesfehérvár, 2024. július 31 - augusztus 4.
A FEZEN-ként ismert fesztnek Székesfehérvár ad otthont évről évre. A szervezők már most azon dolgoznak, hogy igazi zenei csemegékkel álljanak elő a nyáron megrendezendő eseményen. A rendezvényen több mint 100 fellépő lesz, akik közül legalább 20 külföldi sztár is ellátogat
bővebben
Körös-Toroki Napok
Körös-Toroki Napok
Csongrád, 2024. július 31 - augusztus 3.
Ingyenes stranddal és családi programokkal érkezik idén is ez a rendezvény. A színes csongrádi fesztiválon minden család megtalálja a számára megfelelő programot több napon keresztül. A Laguna Beach Club és a Nagyszínpad is folyamatos programokat kínál.
bővebben
SZIGET Fesztivál
SZIGET Fesztivál
Budapest, 2024. augusztus 7 - 12.
Több évtizedes múltja, az itt fellépő világsztárok és hazai előadók, számtalan különleges koncert és a cseppet sem hétköznapi helyszíne teszi utánozhatatlanná a szabadság és a zene szigetét. A SZIGET augusztus legnépszerűbb és legváltozatosabb zenei eseménye.
bővebben
DJ Tour Fest
DJ Tour Fest
Tiszafüred, 2024. augusztus 8 - 10.
Különleges fesztiválhangulattal ajándékoz meg idén mindenkit ez a tiszafüredi esemény. A kellemes fürdővárosban ezen a nyáron is zenével telnek meg a napok a rendezvényen. Étel, ital és sok érdekes program vár a kilátogatókra.
bővebben
RockBalaton
RockBalaton
Fonyód, 2024. augusztus 8 - 11.
Évről évre mindenkit vár a kiváló fonyódi program, amely mindig a Balaton partján kerül megrendezésre. A Balatoni városban pár napon keresztül fantasztikus buli hangulat fog uralkodni.
bővebben
Wild East Rock
Wild East Rock
Rakamaz, 2024. augusztus 8 - 11.
Idén ismét összegyűlnek a rock és a metál rajongók a Hegyalján. A helyszín a régi: a rakamazi Tisza Kempingben, a folyó parton, motorok, haverok, csajok és persze rock and roll! A rendezvényen évről évre neves belföldi és külföldi előadók lépnek fel.
bővebben
Fekete Zaj Fesztivál
Fekete Zaj Fesztivál
Mátrafüred, 2024. augusztus 15 - 19.
A települést idén is ellepi a fekete zaj, melyre sokan várnak egész évben. A nyári programsorozat egy olyan esemény, mely a mátrafüredi Sástó mellett várja a zenei élményekre vágyakozókat. Több, mint 10 éves múltra tekint vissza az esemény indulása.
bővebben
Szoboszlói Dixieland Napok
Szoboszlói Dixieland Napok
Hajdúszoboszló, 2024. augusztus 18 - 19.
A település egy pár napra a dixie rajongók fellegvára lesz, hiszen ebben az évben is megrendezik a hajdúszoboszlói Dixieland napokat. A dixie zene szerelmesei egy teljes hétvégén át élő koncerteket hallgathatnak, amelyek több ponton is elérhetők a városban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!