58 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Blues Fesztivál
Blues Fesztivál
Lábatlan, 2024. július 11 - 13.
Ezen a nyáron is hívja a blues zene kedvelőit a város, hiszen a több napos fesztre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, így belépőjegy váltása nem szükséges.
bővebben
Katlan fesztivál
Katlan fesztivál
Tárnok, 2024. július 11 - 14.
A Tárnoki Kőfejtő csarnoka ismét koncertteremmé változik és várja az underground zenét kedvelők táborát. Mivel az extravagáns helyszín miatt a résztvevők száma korlátozott, aki szeretne ezen a lenyűgöző zenei élményben részt venni, gyorsan foglalja le a jegyeit!
bővebben
Viharsarki Rock fesztivál
Viharsarki Rock fesztivál
Békéscsaba, 2024. július 11 - 14.
Egy zúzós program van készülőben a nyári szezon közepére időzítve. A hazai rock bandák nagyjai mind jelen lesznek, hogy őrült hangulatot csináljanak a résztvevők számára. A szervezők hatalmas helyszínt biztosítanak az eseménynek, így a tombolás mellett akad hely kempingezni
bővebben
New Orleans Jazz Fesztivál
New Orleans Jazz Fesztivál
Siófok, 2024. július 12 - 14.
Idén sem marad igazi vérpezsdítő déli zene, dixie és ragtime nélkül a Balaton partja, ugyanis újra megrendezésre kerül a tradicionális jazz legnagyobb hazai fesztje és seregszemléje.
bővebben
East Fest
East Fest
Mezőtúr, 2024. július 17 - 20.
Egy hatalmas árnyékos ligetben kerül megrendezésre a feszt, ahol rertro strand és természetesen teljes programkavalkád várja az érkezőket. A magyar könnyűzenei élet neves előadói szórakoztatják az érdeklődőket.
bővebben
Fehértone Fesztivál
Fehértone Fesztivál
Kunfehértó, 2024. július 17 - 21.
Régen sörös, ma már zenés eseménysorozat. A sokoldalú és ezáltal sokszínű program minden lehetőséget megad a kikapcsolódni vágyóknak, így kár volna ezúttal is kihagyni.
bővebben
AlteRába Fesztivál
AlteRába Fesztivál
Körmend, 2024. augusztus 19 - 20.
Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően ez az év sem telhet el a különleges rendezvény nélkül. A városba látogatókat izgalmas és színvonalas programok várják, amelyek között számtalan zenei koncert is található.
bővebben
Jam Jazz Fesztivál
Jam Jazz Fesztivál
Dunakeszi, 2024. július 20 - 21.
A jazz rajongói már jól ismerik a jeles eseményt, hiszen a nyár egyik legfelkapottabb zenei és szórakoztató rendezvénye, mely több napon át várja a résztvevőket. Évről évre nagy meglepetésre számíthatnak az érdeklődők.
bővebben
Reggae Camp
Reggae Camp
Lakitelek, 2024. július 23 - 27.
Ezen a nyáron is hívogat mindenkit a különleges esemény, amely a tavalyi évben is nagy sikert aratott. A fürdő területén megrendezett programok különleges szórakozást ígérnek.
bővebben
Campus Fesztivál
Campus Fesztivál
Debrecen, 2024. július 24 - 28.
A nagyerdei esemény évről-évre rengeteg fiatal kedvence. Számtalan zenekar lép fel a különféle debreceni helyszíneken, így éjjel nappal garantált a szórakozás.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!