58 találat 2024. márc. 28. és 2024. nov. 30. között

Völgyfesztivál
Völgyfesztivál
Kosd, 2024. június 27 - 29.
A szépségéről elhíresült területen kerül megrendezésre a Völgy nevet viselő programsorozat, mely számos programmal várja az ide látogatók táborát. A rendezvényre bármely korosztályt sok szeretettel várják, kis-és nagycsaládosokat, baráti társaságokat egyaránt.
bővebben
Örvényesvölgy fesztivál
Örvényesvölgy fesztivál
Zalacsány, 2024. június 28 - 30.
A zalai dombok ölelésében terül el egy kis község, Zalacsány. Ide csábítják az érdeklődő közönséget egy rendkívül különleges eseményre. A környezet idilli, megidézi a vidéki hangulatot, az előadók pedig elkápráztatják a hallgatóságot.
bővebben
Balaton Sound
Balaton Sound
Zamárdi, 2024. július 3 - 6.
Nyáron számos fiatal indul útnak belföldről és külföldről egyaránt, hogy részt vegyen az ország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján. A Balaton Sound világsztár fellépőkkel várja az érdeklődőket évről évre a magyar tenger partján. Európa legnépszerűbb vízparti
bővebben
Kolorádó fesztivál
Kolorádó fesztivál
Nagykovácsi, 2024. július 3 - 6.
Budapesttől nem messze, a Budakeszi járásban található Nagykovácsi. Erdői gyönyörűek, cserkészek gondoskodnak róluk évről évre, s ezen erdők egyike ad otthont néhány napig egy rendkívül természet közeli, spirituális, családias hangulatú rendezvénynek már hosszú ideje.
bővebben
Utcazenészek Versenye
Utcazenészek Versenye
Eger, 2024. július 3 - 7.
A játékos vetélkedők, a különleges zenei kínálat és a fergeteges fesztiválhangulat mindenkit magával ragad. Az ország több részéből is éreznek a fesztiválra látogatók, ezért szükségszerű a helyszínre időben érkezni.
bővebben
Duna-Part Feszt
Duna-Part Feszt
Ráckeve, 2024. július 4 - 6.
A zenei programsorozatok közül igazán kiemelkedőnek ígérkezik ez a nyári rendezvény. Idilli környezetben, a Savoyai-kastély parkjában számos hazai zenekar és előadó biztosítja a fergeteges hangulatot a nagyérdemű közönségnek.
bővebben
Utcazene Fesztivál
Utcazene Fesztivál
Gödöllő, 2024. július 6.
Az utcazene kiváló lehetőség azok számára, akik szeretnének bemutatkozni a nagyközönség előtt. Ez a fajta előadásmód jelentősen más, mint egy színpad közepén állni. Nem igényel effekteket, fényeket vagy bármilyen díszletet, csak a zenészek kellenek és hangszereik ahhoz,
bővebben
Jazz és a Bor fesztiválja
Jazz és a Bor fesztiválja
Balatonboglár, 2024. július 10 - 13.
A Balaton déli partján újra mindenkit vár a már megszokott program. A nyár a fesztek ideje, amik itt sem maradhatnak el. Az összes korosztály számára ajánljuk ezt a különleges rendezvényt.
bővebben
Bánkitó fesztivál
Bánkitó fesztivál
Bánk, 2024. július 10 - 13.
A bánki feszt sokszínűségét évek óta megtapasztalhatják az érkező fesztiválozók. Progresszív és kortárs zenei, civil, valamint kulturális, illetve színházi programok is lesznek a programkínálatban.
bővebben
EFOTT Fesztivál
EFOTT Fesztivál
Sukoró, 2024. július 10 - 14.
Egy nyár sem telhet el ezen egyik legnagyobb hazai feszt nélkül, amelyre leginkább a fiatalabb korosztályt várják a szervezők. A Velencei-tó partja benépesül pár napra, így akár a barátokkal együtt is ki lehet látogatni a helyszínre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!