136 találat 2024. ápr. 26. és 2025. jan. 31. között

Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2024. augusztus 31.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Tacskó Találkozó
Tacskó Találkozó
Gödöllő, 2024. augusztus 31.
Négy lábú, kistermetű, lógó fülű, feje megnyúlt és elvékonyodó, mancsai szélesek. Imád kotorni, vadászatra kiválóan alkalmas, az önállóság egyik főbb jellemzője. Mi másról is lenne szó, ha nem a tacskókról?
bővebben
CineFest Filmfesztivál
CineFest Filmfesztivál
Miskolc, 2024. szeptember 6 - 14.
Nem csak a filmeseket, hanem másokat is érdekelni szokott ez a miskolci rendezvény, mely hazánk egyik legkedveltebb filmfesztje a filmes szakmán belül. A nemzetközi méreteket öltő feszt szokás szerint bővelkedik filmekben.
bővebben
Dunakeszi feszt
Dunakeszi feszt
Dunakeszi, 2024. szeptember 6 - 8.
A Pest megyei Dunakeszin az idén is megrendezik a program sorozatot. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, ismét több napon át lesz lehetőség a kikapcsolódásra. Az ősz egyik legkedveltebb eseménye sok meglepetést tartogat.
bővebben
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Feltöltve - Elektromos Jármű Fesztivál
Tököl, 2024. szeptember 8.
Tökölön nem lesz hiány az elektromosság jelenlétéből. A helyszínen rengeteg elektromos kütyüt és járgányt ingyenesen próbálhatnak ki a résztvevők. Természetesen az eszközök tanulmányozásán kívül számtalan programot kínálnak a szervezők.
bővebben
Libafesztivál
Libafesztivál
Kiskunfélegyháza, 2024. szeptember 13 - 14.
A Bács-Kiskun megyei település egyik legismertebb eseménye évről évre megtartásra kerülő libákról szóló ünnepsége. Több, mint húsz éve már, hogy mindig szakítanak a helyiek időt az ünneplésre, melynek megadják a módját az idei évben is.
bővebben
Tánctalálkozó
Tánctalálkozó
Pécs, 2024. szeptember 13 - 16.
A régió professzionális táncfesztje minden évben megnyitja kapuit Pécsett. A település igazi táncrajongó közösség, így méltó helyen van a több éves múlttal rendelkező esemény, ami színes programkínálatával várja a kilátogató vendégeket.
bővebben
Filmpiknik
Filmpiknik
Eger, 2024. szeptember 13 - 15.
Újfajta moziélményt szeretne közönségének és a filmrajongóknak adni ez a program, ahol ingyenes filmvetítések várják több napon keresztül több helyszínen a filmek és a mozizás szerelmeseit. Az egri szabadtéri mozi egyedülálló élményt kínál.
bővebben
Futófesztivál
Futófesztivál
Ágfalva, 2024. szeptember 14.
A Nyugat–Dunántúli régióban, Győr-Moson-Sopron megyében található a település, ahol több éve már futó- és sport programok lehetőségével várják a látogatókat, melynek célja, hogy egyre több embert csalogassanak ki a természetbe sportolni, futni.
bővebben
BME Egyetemi Napok
BME Egyetemi Napok
Budapest, 2024. szeptember 17 - 19.
Ez a budapesti buli az, amely mindenkit hív egy igazán nagyszerű szórakozásra. A fantasztikus programok mellett a sörözés és a jó zene garantálja a felejthetetlen hangulatot.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!