146 találat 2024. márc. 29. és 2024. nov. 30. között

Amerikai autós nap
Amerikai autós nap
Szigetvár, 2024. május 24 - 26.
Újra feldübörögnek a motorok és összegyűlnek a legmenőbb amerikai verdák, oldtimer autócsodák és a tuningolt izomautók, hogy látványos show-elemekkel és számtalan érdekességgel kápráztassák el a rendezvényre érkező rajongókat.
bővebben
Pick Up Drive
Pick Up Drive
Romhány, 2024. június 27 - 29.
Nógrád megyében újra megrendezik a népszerű rendezvényt, amelyre bármely amerikai autó kedvelőt szeretettel várnak. A különleges autók, a rock and roll és a számtalan bulizenekar a megfelelő hangulatról fog gondoskodni.
bővebben
BOLDOGkisfalud Feszt
BOLDOGkisfalud Feszt
Bodrogkisfalud, 2024. június 27 - 30.
„Bor, zene, boldogság…” ezzel a mottóval indul a többnapos rendezvény Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének Bodrog és Zemplén övezte gyöngyszemén, Bodrogkisfaludon. A helyiek hatalmas vendégszeretettel várják a látogatókat.
bővebben
AlfaCity
AlfaCity
Dunaújváros, 2024. június 28 - 29.
Ismét megnyitja kapuit a világ legnagyobb hivatalos Alfa Romeo találkozója, amelyre megközelítőleg 1500 autót várnak a szervezők. A rendezvény helyzínéül a Szalki-sziget szolgál. A területen igény szerint kemping és szabadstrand is igénybe vehető.
bővebben
Cziráky Fesztivál
Cziráky Fesztivál
Lovasberény, 2024. június 28 - 29.
Mesés helyszín, fergeteges hangulat és valódi sztárfellépőkkel megtűzdelt program várja a rendezvényre érkezőket a nyár eleji programhétvégén. Látványos műsorszámokban, vidámságban és élményekben nem lesz hiány.
bővebben
Mátrai Betyárfesztivál
Mátrai Betyárfesztivál
Mátrafüred, 2024. június 29.
Ezen a napon nem „Vidróczki híres nyája csörög-morog a Mátrában”, hanem betyárok virtuskodnak kora estig a hegygerincen. Erre a nagyszerű hagyományőrző eseményre várnak minden kedves érdeklődőt a szervezők. Bár anno hosszú ideig szerepeltek negatívumként a köztudatban, az
bővebben
Gastroblues
Gastroblues
Paks, 2024. július 1 - 7.
A nemzetközi vonalat megszégyenítő paksi feszt újra hatalmas lendülettel várja a látogatókat több napos programokkal, melyre bármely korosztályt várnak.
bővebben
Hungarian Summer Salsa Festival
Hungarian Summer Salsa Festival
Balatonfüred, 2024. július 2 - 8.
Ebben az évben is a Balaton partjára hívják a Salsa kedvelőit. A konferencia központ készen áll a különleges program megrendezéséhez. Emellett természetesen más programok is elérhetők a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál
Győr , 2024. július 5 - 7.
Évről évre megrendezésre kerül a vaskakas bábszínház által ez a győri esemény, mely már több éve szólítja meg a gyerekeket, mivel közel 1000 program csak nekik szól. Ezen a hétvégén bármely gyermek igazi kisgyerek lehet, hiszen koncertek, bábszínházi előadások, kézműves
bővebben
KeszthelyFest
KeszthelyFest
Keszthely, 2024. július 5 - 7.
Egy teljes hétvégén át kerül lebonyolításra ez a keszthelyi feszt a szórakozni vágyók számára. A település helyszínén a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb fesztiválját rendezik meg, amely teljesen díjmentesen látogatható. A többnapos rendezvény a pezsgő belvárosban
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!