60 találat 2024. ápr. 28. és 2024. nov. 30. között

Pincezene fesztivál
Pincezene fesztivál
Monor, 2024. május 31.
Egy rendkívüli programot kínálnak az esemény szervezői az amatőr, feltörekvő hazai zenészeknek, együtteseknek. Fellépési lehetőséget biztosítanak kellemes, barátságos környezetben, kiváló közönség előtt.
bővebben
Egyszál feszt
Egyszál feszt
Szombathely, 2024. június 1 - 2.
A szombathelyi Zsinagóga udvara a legkülönbözőbb dallamokkal lesz megtöltve a nyáron, ugyanis egy jó hangulatú, könnyűzenei eseménynek biztosít helyszínt. A Szimfónia Kávézó a tőle megszokott családias hangulattal, kedves vendéglátással és ínycsiklandó finomságokkal várja
bővebben
Deja Vu fesztivál
Deja Vu fesztivál
Szeged, 2024. június 6 - 9.
Igazi időutazással felérő, fergeteges zenei program várja a zenerajongókat. A szervezők minden évben kitesznek magukért. Hazai és világsztárok pörgetik fel a hangulatot a 90-es évek és az ezredforduló legismertebb retro slágereivel.
bővebben
Summer Moon Festival
Summer Moon Festival
Vác, 2024. június 8.
Fergeteges és fiatalos programsorozat, mely az elektronikus zene fellegvára. A váci esemény bármely zenerajongónak egy ígéretes program lehet. Évről évre egyre nagyobb a látogatók száma, mely köszönhető a jó előadóknak és a remek szervezésnek.
bővebben
SzigetváRock
SzigetváRock
Szigetvár, 2024. június 8.
Immár hagyományosan idén is megrendezésre kerül a rendezvény, gyönyörű helyszínen, a a Szent István lakótelep melletti Kempingben. Több napon keresztül dübörög majd a rock az árnyas fák alatt a zenerajongók nagy örömére.
bővebben
Ambrózia Fesztivál
Ambrózia Fesztivál
Dunaújváros, 2024. június 12 - 16.
A Duna partján, több hektáros területen fekszik az Ambrózia Park, Dunaújváros rendezvényközpontja. Ez a ligetes, csodahely ad otthont egy egyedülálló zenei eseménynek.
bővebben
Holi Peace Festival
Holi Peace Festival
Budapest, 2024. június 14 - 15.
A fővárosban ismét feldübörög az esemény, ugyanis az idén újra megrendezik a Holi Peace-t. Az év egyik legkedveltebb rendezvénye várja a bulizni, szórakozni vágyókat.
bővebben
Daad Gathering fesztivál
Daad Gathering fesztivál
Dádpuszta, 2024. június 20 - 24.
Évről évre nyáron különleges rendezvény indul útjára Dádpusztán: a világhírű Ozora trance programsorozat helyszínén rendezik meg a szervezők a többnapos Daad Gathering dzsemborit, amely zeneileg több technot, kevesebb goát képvisel.
bővebben
Everness fesztivál
Everness fesztivál
Siófok, 2024. június 25 - július 1.
A tudatosság ünnepe ezúttal is Siófokon kerül megrendezésre. A régi helyszínt elhagyva az új helyszínen sokkal nagyobb területen, rengeteg sátor hellyel és mobilházakkal várják az érdeklődőket.
bővebben
Fishing on Orfű
Fishing on Orfű
Orfű, 2024. június 26 - 29.
A hazai zenei élet különleges és legnépszerűbb előadói gondoskodnak a fesztiválhangulatról. A fesztiválon néhány külföldi fellépőre is számítani lehet. Az alternatív zenekarok legfontosabb fesztiválhelyszíne Orfű, így a zene iránt érdeklődőknek is érdemes ellátogatni
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!