58 találat 2024. márc. 29. és 2024. nov. 30. között

FŐHE Fesztivál
FŐHE Fesztivál
Nyíregyháza, 2024. május 23 - 25.
A nyíregyházi főiskola rendezi meg a település egyik legnagyobb eseményét, amelyre több ezer egyetemi és főiskolai hallgatót várnak. Ezúttal is nagyszerű programokkal készülnek a szervezők.
bővebben
Deja Vu fesztivál
Deja Vu fesztivál
Szeged, 2024. június 6 - 9.
Igazi időutazással felérő, fergeteges zenei program várja a zenerajongókat. A szervezők minden évben kitesznek magukért. Hazai és világsztárok pörgetik fel a hangulatot a 90-es évek és az ezredforduló legismertebb retro slágereivel.
bővebben
SzigetváRock
SzigetváRock
Szigetvár, 2024. június 8.
Immár hagyományosan idén is megrendezésre kerül a rendezvény, gyönyörű helyszínen, a a Szent István lakótelep melletti Kempingben. Több napon keresztül dübörög majd a rock az árnyas fák alatt a zenerajongók nagy örömére.
bővebben
Ambrózia Fesztivál
Ambrózia Fesztivál
Dunaújváros, 2024. június 12 - 16.
A Duna partján, több hektáros területen fekszik az Ambrózia Park, Dunaújváros rendezvényközpontja. Ez a ligetes, csodahely ad otthont egy egyedülálló zenei eseménynek.
bővebben
Holi Peace Festival
Holi Peace Festival
Budapest, 2024. június 14 - 15.
A fővárosban ismét feldübörög az esemény, ugyanis az idén újra megrendezik a Holi Peace-t. Az év egyik legkedveltebb rendezvénye várja a bulizni, szórakozni vágyókat.
bővebben
Daad Gathering fesztivál
Daad Gathering fesztivál
Dádpuszta, 2024. június 20 - 24.
Évről évre nyáron különleges rendezvény indul útjára Dádpusztán: a világhírű Ozora trance programsorozat helyszínén rendezik meg a szervezők a többnapos Daad Gathering dzsemborit, amely zeneileg több technot, kevesebb goát képvisel.
bővebben
Everness fesztivál
Everness fesztivál
Siófok, 2024. június 25 - július 1.
A tudatosság ünnepe ezúttal is Siófokon kerül megrendezésre. A régi helyszínt elhagyva az új helyszínen sokkal nagyobb területen, rengeteg sátor hellyel és mobilházakkal várják az érdeklődőket.
bővebben
Fishing on Orfű
Fishing on Orfű
Orfű, 2024. június 26 - 29.
A hazai zenei élet különleges és legnépszerűbb előadói gondoskodnak a fesztiválhangulatról. A fesztiválon néhány külföldi fellépőre is számítani lehet. Az alternatív zenekarok legfontosabb fesztiválhelyszíne Orfű, így a zene iránt érdeklődőknek is érdemes ellátogatni
bővebben
Lowland Fest
Lowland Fest
Hódmezővásárhely, 2024. június 26 - 30.
Az esemény évekkel ezelőtt egy baráti összefogásból jött létre, s a szervezők azóta is nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy egyre jobb és jobb legyen. Távol a város zajától, a természet lány ölén, több hektáros területen várják a fesztiválozni vágyókat, parkoló és
bővebben
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Lakitelek, 2024. június 27 - 29.
Bács-Kiskun megyében már elterjedt a híre, hogy megrendezésre kerül a következő Alpár névre keresztelt programsorozat. A többnapos eseményre az ország összes tájáról várják a látogatókat. A település a hazai underground rock és metal legjobbjait vonultatja fel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!