184 találat 2024. jún. 25. és 2025. jan. 31. között

Tőserdő Szépe fesztivál
Tőserdő Szépe fesztivál
Lakitelek, 2024. július 20 - 21.
Lakitelek ad otthont ennek a nem mindennapi színvonalú eseménynek, amely már évek óta hódít a térség rendezvényei között. Az országos hírű szépségverseny és az azt kísérő különleges programkínálat sokakat vonz.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Mezőkovácsháza, 2024. július 20.
A szezon egyik legnagyobb szabadtéri partyjával várják a szervezők az érdeklődőket. Népszerű hazai DJ-k sora vonul színpadra, hogy őrült hangulatot csináljon az összes bulizni vágyónak.
bővebben
Funky Party
Funky Party
Györköny, 2024. július 20.
A helyszínre visszatérők már jól tudják, hogy különleges programok várnak rájuk. A több éve megtartásra kerülő györkönyi rendezvényre egyre többen látogatnak el. A receptet már mindenki ismeri.
bővebben
Fürdőfesztivál
Fürdőfesztivál
Bogács, 2024. július 20.
A bogácsi gyógyfürdő ebben az évben is mindenkit vár a megrendezésre kerülő fesztre. A fergeteges nyári program az egész családnak kellemes kikapcsolódást ígér, hiszen szórakoztató programok, gyermekprogramok teljes tárháza érhető el a rendezvény ideje alatt.
bővebben
Siroki Motoros Találkozó
Siroki Motoros Találkozó
Sirok, 2024. július 24 - 28.
A siroki Motoros Találkozó a motorosok mekkája, hiszen itt felszabadultan élvezhetik az összes program lehetőséget. A többnapos összejövetelen igazi fesztiválhangulat várható. Ez az év egyik legrangosabb és legnagyobb ilyen jellegű találkozója Magyarországon.
bővebben
Sárkányfesztivál
Sárkányfesztivál
Balatonszárszó, 2024. július 25 - 28.
Az egész család számára nagyszerű kikapcsolódást nyújt a balatonszárszói Csukás István Színház által rendezett esemény, mely kicsik és nagyok számára egyaránt ideális szórakozás. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő rendezvény keretein belül koncertek, színházi
bővebben
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Volkswagen és Márkafüggetlen Autós Találkozó
Soltszentimre, 2024. július 26 - 27.
A Bács-Kiskun megyei település egyik évben sem hagyja ki repertoárjából a nagy látogatottságnak örvendő autós összejövetelt. A község önkormányzata évről évre örömmel támogatja az eseményt, hogy egy remek program jöhessen létre a helyieknek és a környékbelieknek.
bővebben
Mária Napok
Mária Napok
Balatonmáriafürdő, 2024. július 26 - 28.
A hagyományoknak megfelelően mindenkit hív a különleges zenekari találkozó a Balaton partján. Akik éppen nyaralásukat töltik, a hangulatos Balaton parti városban mindenképpen nézzenek be a rendezvényre.
bővebben
Autohifi és Tuning Fesztivál
Autohifi és Tuning Fesztivál
Muhi, 2024. július 26 - 28.
Egy jó kis összeröffenésre invitálják a jármű rajongókat a Muhi-tóra. Az ország egyik legismertebb rendezvénye nem maradhat el. Kocsik, motorok, tuning, napsütés, vízpart, strandolás. Ezek és megannyi élmény várja a látogatókat.
bővebben
SporTolna Triatlon Fesztivál
SporTolna Triatlon Fesztivál
Fadd, 2024. július 27.
A faddi rendezvény az amatőr triatlonozók kedvelt találkozóhelye. A helyszínen meleg víz, gyors futópálya, biztosított kerékpárpálya és sok program várja az indulókat. A Fadd-Domboriban megrendezett feszt gyönyörű természeti környezetben várja a látogatókat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!