184 találat 2024. jún. 25. és 2025. jan. 31. között

Pinka-völgyi Halas Nap
Pinka-völgyi Halas Nap
Vaskeresztes, 2024. július 13.
A szervezők újfent várják a horgászat szerelmeseit egy újabb remek pecás napra. A sporthorgászok a Pinka-holtágon és a vaskeresztesi horgásztavon mérhetik össze tudásukat, ezalatt a főzőcsapatok halászléfőző versenyen vetélkedhetnek.
bővebben
Duna-Rock Motoros Találkozó
Duna-Rock Motoros Találkozó
Gerjen, 2024. július 18 - 20.
A Dél-Dunántúli régióban, Gerjenben rendezik a motoros találkozót. A Tolna megyei községben több, mint tíz éve alkalomról alkalomra egy többnapos rendezvény nyújt feltöltődést és kikapcsolódást a kilátogató vendégeknek, érdeklődőknek.
bővebben
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Somogyi VW nyár - Nemzetközi Népautós fesztivál
Balatonberény, 2024. július 18 - 21.
Ismét benépesítik Somogy vadregényes tájait a Volkswagen szerelmesei. A Bug Parts Kft szervezésében megrendezésre kerülő találkozó helyszíne a Zselicföldi Szabadidőfarm, távol a város zajától, mégis izgalmas, festői környezetben.
bővebben
Kékszalag
Kékszalag
Balatonfüred, 2024. július 18 - 20.
Nagy múltja, hagyománya van a magyar tengert körbehajózó balatonfüredi vitorlásversenynek, melyet a vitorlázás legnagyobb ünnepének is tartanak. A tókerülő verseny során több 100 vitorlás próbálja legyőzni egymást, a Balatont és a természet erőit.
bővebben
Kamionos Találkozó
Kamionos Találkozó
Szeged, 2024. július 19 - 21.
Szegeden ismét felbőgnek a motorok, ugyanis idén is megrendezik a kamionosok találkozóját nemzetközi szinteken. A több mint húsz éve megrendezésre kerülő rendezvényre egész évben nagy érdeklődéssel várnak a helyiek, valamint az ország több pontjáról érkező csapatok.
bővebben
Művészetek Völgye
Művészetek Völgye
Kapolcs, 2024. július 19 - 28.
Balaton-felvidék, tíz nap, közel negyven helyszín, és számtalan fantasztikus program garantálja az igazi kikapcsolódást az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye keretében július végén. A festői környezetben könnyű- és komolyzenei koncertek,
bővebben
DumaFüred
DumaFüred
Balatonfüred, 2024. július 19 - 28.
A Dumaszínház a nyár során a balatoni településre látogat. Több napon keresztül a humor nagyágyúi szórakoztatnak mindenkit a helyszínen. A stand-up műfaj nagyjai mindenkit kellemes hangulatba hoznak, ez garantált.
bővebben
Villa Filip Napok
Villa Filip Napok
Révfülöp, 2024. július 19 - 20.
Különleges és élményekben gazdag hétvégére invitálnak mindenkit a kellemes hangulatú Balaton parti városkába. A nyár egyik kiemelkedő eseménye ez, amely mindenkinek kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Restart fesztivál
Restart fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. július 19 - 21.
Bátran látogasson ki mindenki erre a nagyszerű zalaegerszegi sport fesztre, hogy közelebb kerülhessen magához a sporthoz, hiszen egy új sportág elsajátítása vagy a bemutatók megtekintése mindenkinek segítséget nyújthat az elindulásban.
bővebben
Kéklámpás Találkozó
Kéklámpás Találkozó
Budapest, 2024. július 20.
Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak a szervezők erre a remek programra, ahol biztosan nem marad élmény nélkül egy látogató sem. A helyszínt kék lámpával rendelkező autók egész sora lepi majd el.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!