184 találat 2024. jún. 25. és 2025. jan. 31. között

Triatlon fesztivál
Triatlon fesztivál
Tiszaújváros, 2024. július 4 - 7.
A település egy igen rangos eseménynek ad otthont néhány nap erejéig. A Borsod megyei város már nem először telik meg az amatőr és profi sporttehetségekkel. A tiszaújvárosi rendezvény főként a sportról és a versenyről szól, de helyet kap a szórakozás és a kikapcsolódás is.
bővebben
Derby Fesztivál
Derby Fesztivál
Budapest, 2024. július 5 - 7.
A lóversenyek világába invitál bennünket a budapesti feszt. A helyszínen ingyen elérhetők gyerekprogramok, valamint esti koncertek. A borkedvelők és a gasztronómia szerelmesei is megtalálják ezen a rendezvényen számításukat.
bővebben
Audi Találkozó
Audi Találkozó
Kecskemét, 2024. július 5 - 6.
Az idei nyárból sem maradhat ki az audisok találkozása, ugyanis a nyári napsütés még jobban előhozza az autó csodák szép vonalvezetését, mely az egyes típusokra olyannyira jellemző. A lehetőség adott, hogy bármely audis összetalálkozzon egy rendezvény keretein belül.
bővebben
VésztőFeszt
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Vésztő, 2024. július 5 - 6.
Vésztőn is megkezdődik a nyári szünet, melyet ezzel a fergeteges bulival nyitnak meg a helyiek nagy örömére. Egy hétvége, számtalan fellépés, nagykoncert és egész napos programlehetőség várható a kedves résztvevők számára. Kicsik és nagyok, irány a tér!
bővebben
Utcazene fesztivál
Utcazene fesztivál
Törökszentmiklós, 2024. július 5.
Nem marad el az esemény, melyre évről évre hatalmas az érdeklődés, s hogy miért, az a program kiírás láttán egyértelművé válik. Számos magyar előadó és együttes lép színpadra, hogy a legjobb hangulatról gondoskodjék a közönségnek.
bővebben
Város Napja
Város Napja
Mezőkövesd, 2024. július 5 - 7.
Nem mindennapi esemény keretében ünneplik a helyiek a várost. A különleges rendezvényen koszorúzások, kitüntetések átadása is várható az egyéb programok mellett.
bővebben
Győrkőcfesztivál
Győrkőcfesztivál
Győr , 2024. július 5 - 7.
Évről évre megrendezésre kerül a vaskakas bábszínház által ez a győri esemény, mely már több éve szólítja meg a gyerekeket, mivel közel 1000 program csak nekik szól. Ezen a hétvégén bármely gyermek igazi kisgyerek lehet, hiszen koncertek, bábszínházi előadások, kézműves
bővebben
KeszthelyFest
KeszthelyFest
Keszthely, 2024. július 5 - 7.
Egy teljes hétvégén át kerül lebonyolításra ez a keszthelyi feszt a szórakozni vágyók számára. A település helyszínén a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb fesztiválját rendezik meg, amely teljesen díjmentesen látogatható. A többnapos rendezvény a pezsgő belvárosban
bővebben
Mézes fesztivál
Mézes fesztivál
Doboz, 2024. július 6 - 7.
„A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet” - Böszörményi Gyula sorai tökéletes mottójául szolgálnak a nyáron megrendezésre kerülő méz témájú eseménynek, ahol a méz népszerűsítése mellett fogathajtó emlékversenyt is tartanak.
bővebben
Kakasfesztivál
Kakasfesztivál
Mozsgó, 2024. július 6 - 7.
Már sokadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amely több napon keresztül várja a nagyközönséget. A színes programok teljes tárházát vonultatják fel a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!