184 találat 2024. jún. 25. és 2025. jan. 31. között

Tófesztivál
Tófesztivál
Csömör, 2024. augusztus 31.
A Pest megyei Csömörön az ősz beköszöntével megrendezésre kerül a nyárbúcsúztató Tófeszt nevet viselő program sorozat, mely kikapcsolódást nyújtó eseményekben bővelkedik. A sokszínűség és a változatosság jellemzi a rendezvényt az idén is.
bővebben
Tacskó Találkozó
Tacskó Találkozó
Gödöllő, 2024. augusztus 31.
Négy lábú, kistermetű, lógó fülű, feje megnyúlt és elvékonyodó, mancsai szélesek. Imád kotorni, vadászatra kiválóan alkalmas, az önállóság egyik főbb jellemzője. Mi másról is lenne szó, ha nem a tacskókról?
bővebben
Beagle Találkozó
Beagle Találkozó
Veszprém, 2024. augusztus 31.
A beagle az egyik legősibb vadászatra kiképzett kutyafajta, melyet az 1830-as években tenyésztettek ki azokkal a jegyekkel, melyekkel mi is ismerjük napjankban. Közepes termetű, rendkívül jó szaglással rendelkezik, s ezen tulajdonságait nyúlvadászatokon, vadhajtásokon használták ki
bővebben
Családi mozgásfesztivál
Családi mozgásfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 1.
Újra megrendezésre kerül a budapesti Puskás Aréna Nyugati Parkjában a sportos családok részére ideálisnak tartott esemény, melynek már hagyománya van a fővárosban. A tömegeket megmozgató rendezvény célja, hogy népszerűsítse a sportot a családok körében.
bővebben
BuSho Filmfesztivál
BuSho Filmfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 3 - 8.
Kevesen tudják, hogy a nemzetközi filmfeszt elnevezése a busójárásra utal, mely a fővárosban a rövidfilmek kedvelőinek nyújt kellemes programlehetőséget.
bővebben
Bábolnai gazdanapok
Bábolnai gazdanapok
Bábolna, 2024. szeptember 5 - 7.
A magyar agrárium kiemelkedő eseményén a szakma legjava gyűlik össze. Magyarország legrégebbi és legnagyobb mezőgép kiállításán a szakma krémje találkozik, ugyanakkor mindenkit szívesen várnak a szervezők, aki érdeklődik a mezőgazdaság iránt.
bővebben
Bókay-kerti napok
Bókay-kerti napok
Budapest, 2024. szeptember 6 - 8.
A fővárosi Bókay-kert újra megnyitja kapuit a Nemzetek konyhája előtt. Sok szeretettel várja a kulináris és szórakozást nyújtó élményeket keresőket. Az eseményen is megtalálhatja mindenki a számítását.
bővebben
Dunakeszi feszt
Dunakeszi feszt
Dunakeszi, 2024. szeptember 6 - 8.
A Pest megyei Dunakeszin az idén is megrendezik a program sorozatot. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak, ismét több napon át lesz lehetőség a kikapcsolódásra. Az ősz egyik legkedveltebb eseménye sok meglepetést tartogat.
bővebben
CineFest Filmfesztivál
CineFest Filmfesztivál
Miskolc, 2024. szeptember 6 - 14.
Nem csak a filmeseket, hanem másokat is érdekelni szokott ez a miskolci rendezvény, mely hazánk egyik legkedveltebb filmfesztje a filmes szakmán belül. A nemzetközi méreteket öltő feszt szokás szerint bővelkedik filmekben.
bővebben
Akadálymentes Turizmus Napja
Akadálymentes Turizmus Napja
Orfű, 2024. szeptember 7.
Mozgássérültként vagy valamilyen fogyatékossággal küzdve az élet sokkal nehezebbnek tűnik. Nem túlzás kijelenteni, hogy egy tolószékes számára a lépcső is Mount Everestnek tűnik, ha nincs segítség. Azonban van egy nap, ami csak róluk szól!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!